Zeolit Spectrum 200cps Life Origins

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

9120018671854

Produs nou

Life Origins

195,00 lei

Descriere

Zeolit Spectrum - `Premium Detox` cu 100% zeolit pur dublu activat, realizat dupa o tehnologie austriaca patentata.

Ingrediente/cps: zeolit PMA 410mg, capsula de celuloza 90g.

Actiuni: produsul elimina metalele grele (plumb, cadmiu, nichel, arseniu, crom) si amoniul din tractul gastrointestinal, protejeaza creierul, regleaza parametri hepatici, sustine sistemul imunitar, regenerarea oaselor si tractul intestinal.

Recomandari: este indicat in tulburari ale integritatii peretelui intestinal (intestin permeabil), pentru eliminarea toxinelor si a deseurilor din organism, intoxicatie cu pesticide, xenoestrogeni sau metale grele, afectiuni hepatice si renale, boli ale sistemului nervos central sau afectiuni tumorale, iradiere, obezitate.

Mod de administrare: 3cps de 2-3 ori pe zi luate cu un pahar cu apa, in cure de minim 12 saptamani.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2020-11-24

Multumita de produs

Cateva luni am simtit aproape mereu un disconfort la stomat, m-am balonat de la aproape orice si am avut si aciditate la stomac. Mi s-a recomandat acest produs Zeolit Spectrum Life Origins, iau cate 2 cps de 3 ori pe zi. Am inceput tratamentul de 4 saptamani si vreau sa va zic ca ma simt cu mult mai bine, nu ma mai balonez atat de des si mi-a trecut si disconfortul din stomac. O sa iau in continuare, tot asa cate 6 cps pe zi, dar deocamdata sunt multumita de acest produs.

   Comentariul tau

   Zeolit Spectrum 200cps Life Origins

   Zeolit Spectrum 200cps Life Origins

   100% zeolit pur dublu activat, realizat dupa o tehnologie austriaca patentata. Actiuni: produsul elimina metalele grele (plumb, cadmiu, nichel, arseniu, crom) si amoniul din tractul gastrointestinal, protejeaza creierul, regleaza parametri hepatici, sustine sistemul imunitar, regenerarea oaselor si tractul intestinal.

   Da Nu