Tablete Ashwagandha Rasayan 100 tb Ayurmed

Acest produs nu mai este in stoc

6423359000035

Produs nou

Ayurmed
Obtine o reducere. Detalii

69,50 lei

Descriere

Tablete din gama Ayurmed de la Star International Med Impex cu un amestec de plante cu proprietati tonifiante si revitalizante, antistres si anxiolitice, ce sustin si adaptarea organismului la factorii de mediu (combat radiiatiile nocive), previn oboseala cronica, sustin functia sexuala (la femei si la barbati), pe cea cognitiva (memorare, concentrare si atentie) si imunitatea.

Ingrediente/tableta 500 mg:

pulbere din radacina de Withania somnifera (Ashwagandha, Ginseng indian) 300mg, pulbere din radacina de Chlorophytum arundinaceum (Safed musli) 100mg, pulbere din radacina de Asparagus racemosus (Shatavari) 50mg, excipient natural - guma arabica ( Acacia arabica) 50mg.

Mod de utilizare:

copiii de peste 14 ani cate 1/2 tablete de 3 ori pe zi si adulti cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, luate cu 30 de minute inainte de masa timp de minimum 1 luna. Durata optima a unei cure este de 3 luni.

  

Pentru mai multe informatii, va invitam pe blog:

Ashwagandha – beneficii ale celei mai cunoscute plante adaptogene

Plante afrodisiace pentru cresterea libidoului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Tablete Ashwagandha Rasayan 100 tb Ayurmed

Tablete Ashwagandha Rasayan 100 tb Ayurmed

Tablete cu un amestec de plante cu proprietati tonifiante si revitalizante, antistres si anxiolitice, ce sustin si adaptarea organismului la factorii de mediu (combat radiiatiile nocive), previn oboseala cronica, sustin functia sexuala (la femei si la barbati), pe cea cognitiva (memorare, concentrare si atentie) si imunitatea.

Da Nu