Mena Q7 Forte - Vitamina K2-D3 30cps Plantextrakt

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5944739140048

Produs nou

Plantextrakt
Obtine o reducere. Detalii

49,00 lei

Descriere

Capsule MenaQ7 Forte, Vitamina K2 si Vitamina D3 din sursa naturala, pentru sanatatea sistemului osos. Vitamina K2, menaquinona are proprietatea de a activa mecanismele de legare a calciului la nivelul matricei osoase, un aport alimentar insuficient din aceasta vitamina ducand la oase fragile. Vitamina K2 naturala activeaza proteine cu rol in metabolismul calciului (osteocalcinul din oase si proteina MGP din artere si alte tesuturi moi), iar vitamina D3 stimuleaza sinteza acestora. Este un produs natural original obtinut din soia fermentata biotehnologic (natto) si nu are reactii secundare. 

 

Ingrediente/capsula:

ulei de in (Linum usitatissimum) - 180.52 mg, Vitamina K2 in ulei de floarea soarelui - 60.00 mg (din care vitamina K2 naturala din Natto - 90 mcg), Colecalciferol in ulei vegetal (echivalent cu 400 UI vitamina D3) - 0.40mg, excipienti (gelatina, glicerina, oxid de fier negru si oxid de fier rosu).

Natto este un preparat traditional japonez obtinut din boabe de soia fermentate cu Bacillus subtilis var. natto, servit des la micul dejun.

 

Recomandari

Se indica aceste capsule pentru legarea eficienta a calciului cu mentinerea sanatatii oaselor si reducerea incidentei problemelor de densitate osoasa pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza), copiilor în perioada de crestere, persoanelor cu probleme la nivelul matricei osoase si pentru o utilizare eficienta a calciului in organism.

 

Mod de administrare

Adulti si copii peste 12 ani: se recomanda in general cate o capsula o dată pe zi, administrata cu un pahar cu apa in timpul mesei sau imediat dupa masa.

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2023-02-01

SISTEM OSOS SANATOS

Deoarece am trecut de 40 de ani am hotarat ca pe perioada ierni sa fac o cura cu Mena Q7 Forte deoarece are combinatia de Vitamina K2 cu D3 ,am luat 3 luni si m am simtit mult mai bine.Vitamina D3 asigura fixarea calciului in oase iar Vitamina K2 previne deteriorarea vaselor de sange.Pentru noi femeile este foarte importat sa luam suplimente de vitamina D3 cu K2.

  Comentariul tau

  Mena Q7 Forte - Vitamina K2-D3 30cps Plantextrakt

  Mena Q7 Forte - Vitamina K2-D3 30cps Plantextrakt

  Capsule MenaQ7 Forte, Vitamina K2 si vitamina D3 din sursa naturala, pentru sanatatea sistemului osos.

  Da Nu