Hofigal Capsule Valeriana 40 cps

5944723004325

Produs nou

Hofigal

15,00 lei

Descriere

Capsulele Valeriana sunt un supliment alimentar ce are efect de calmare naturala a sistemului nervos.

Ingrediente/capsula:

pulbere din radacina uscata de valeriana (Valeriana officinalis) - 300mg, amidon de porumb (agent incarcare), capsula de gelatina, agent antiaglomerant - stearat de magneziu pana la 440 mg.

Actiuni:

sustine sanatatea psihicului, induce un somn linistit si odihnitor, este de ajutor in tulburari afective, reduce starile de nervozitate, iritabilitate, teama si neliniste, sustine functionarea normala a inimii si a tractului gastrointestinal in cazuri de stres intens, emoţii mari sau agitatie psihomotorie, este de ajutor in normalizarea activitatii cardiace si a tensiunii arteriale, induce o stare de bine, linişte, relaxare si calm. Nu produce dependenta, nu apar stari de ameteala, somnolenta sau oboseala la trezirea din somn.

Mod de utilizare

Se ia cate 1cps de 2-4 ori pe zi sau la recomandarea specialistului. Pentru inducerea unui somn linistit se ia o capsulă cu 30-60 minute inainte de culcare (eventual, precedata de inca o capsula pe parcursul serii) sau în functie de recomandarea specialistului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Hofigal Capsule Valeriana 40 cps

Hofigal Capsule Valeriana 40 cps

Sustine sanatatea psihicului, induce un somn linistit si odihnitor, este de ajutor in tulburari afective, reduce starile de nervozitate, iritabilitate, teama si neliniste, sustine functionarea normala a inimii si a tractului gastrointestinal in cazuri de stres intens, emoţii mari sau agitatie psihomotorie, este de ajutor in normalizarea activitatii cardiace si a tensiunii arteriale.

Da Nu