G7 Neuro Health 120cps Silicium Laboratories

Acest produs nu mai este in stoc

8437006679442

Produs nou

Obtine o reducere. Detalii

145,50 lei

Descriere

Capsule cu siliciu si biotina pentru buna functionare a sistemului nervos si a functiei psihologice. S-a demonstrat ca aportul de siliciu este legat de o excretie mai mare de aluminiu in urina si o concentratie mai mica de aluminiu in organism, prezenta aluminiului in organism putand produce severe efecte nocive, in special neurotoxice. Aluminiul este principalul inductor al stresului oxidativ din creier, acesta putand produce boala Parkinson, autism si dementa senila, spre exemplu Alzheimer.

La randul sau Biotina (identificata cu vitamina B7-B8 si numita si vitamina H) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si a functiei psihologice, la metabolismul normal al macronutrientilor si la eficienta energetica normala. Nivelurile scazute de biotina din sange au fost legate de depresie, apatie, halucinatii si chiar furnicaturi in membre, slabirea parului sau eruptii in jurul ochilor, al nasului si a gurii.

Ingrediente:

maltodextrina si acid silicic (Orgono Powder®), hidroxipropilmetilceluloza, agenti antiaglomeranti - stearat de magneziu si dioxid de siliciu, biotina.

Actiuni:

combate efectele nocive ale aluminiului, sustine cresterea agilitatii energetice si mentale, concentrarea si memoria.

Mod de administrare

Se iau cate 2 capsule pe zi cu 10 minute inainte de masa, cu un pahar mare de apa.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

G7 Neuro Health 120cps Silicium Laboratories

G7 Neuro Health 120cps Silicium Laboratories

Capsule cu siliciu si biotina pentru buna functionare a sistemului nervos si a functiei psihologice. Supliment alimentar ce combate efectele nocive ale aluminiului, sustine cresterea agilitatii energetice si mentale, concentrarea si memoria.

Da Nu