Fier Natural 60cps DVR Pharm

6426070002159

Produs nou

DVR pharm

29,50 lei

Descriere

Fier Natural DVR Pharm - un mineral cheie pentru organismul uman, din resurse naturale. Nu are afecte secundare la nivelul sistemelor digestiv, imunitar sau cardiovascular! Actiuni: sustine functia cognitiva, metabolismul energetic, formarea globulelor rosii si a hemoglobinei, transportul oxigenului in corp, sistemul imunitar si procesul de diviziune celulara, reduce oboseala si extenuarea, mareste tonusul fizic si psihic redand pofta de viata si capacitatea de a face efort pentru recuperare. Indicatii: anemie feropriva, anemie la copii, crestere la copii, sarcina, convalescenta si boli cronice.

Compozitie - Fier Natural:

Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) - extract cu minim 1% fier* - 240 mg, Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) uscata si dezactivata - pulbere - 160 mg, capsula tare de gelatina. *Doza zilnica recomandata aduce intre 4.8 si 14.4 mg fier, reprezentand 34-103% VNR (Valori NUtritionale de Referinta).

Precautii si conbtraindicatii: nu se cunosc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Fier Natural 60cps DVR Pharm

Fier Natural 60cps DVR Pharm

Sustine functia cognitiva, metabolismul energetic, formarea globulelor rosii si a hemoglobinei, transportul oxigenului in corp, sistemul imunitar si procesul de diviziune celulara, reduce oboseala si extenuarea, mareste tonusul fizic si psihic redand pofta de viata si capacitatea de a face efort pentru recuperare. 

Da Nu