Distonoplant Forte N171 60cps Fares
search
  • Distonoplant Forte N171 60cps Fares

Distonoplant Forte N171 60cps Fares

5941141014752 Fares
72,00 lei
Ultimele produse in stoc

info Obtine o reducere. Detalii
Modalitati de livrare:
  • Curier Rapid
  • Livrare Gratuita Brasov
  • Ridicare din magazin Brasov - Sfantu Ioan 4
Modalitati de plata:
  • Sistem ramburs
  • Transfer bancar
  • Prin card la curier
  • Prin card online

Descriere

Distonoplant N171 Forte este un produs natural Fares indicat persoanelor ce prezinta tulburari depresive usoare sau medii, stari de anxietate si distonie neurovegetativa, care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv (pacienti nou diagnosticati).

Produsul este o solutie si pentru persoanele cu intoleranta la tratamentul alopat.

Ingrediente/capsula:

vinarita (Asperula odorata L.) - 114 mg, capsula de gelatina animala, extract uscat standardizat in minim 3% rosavina si salidrozida de rodiola (Rhodiola rosea) - 76 mg, extract uscat standardizat in 5% withanaloide din radacina de ashwagandha (Withaniae somniferae) - 76 mg, Convolvulus prostratus - 57 mg, floarea pasiunii / Passiflora (Passiflorae herba) - 49.4 mg, ulei esential de Lemon verbena (Lippia citriodora) - 3.8 mg, ulei esential din frunze de portocal amar (Citrus aurantium) - 3.8 mg.

 
Vinarita este o planta cu aroma suava, nativa in Europa, nordul Africii si Asia, care creste in locuri umbroase prin padurile de brad sau fag in mai toate regiunile globului. In trecut era utilizata pentru purificarea sangelui si ca aromatizanta pentru produsele culinare, extractul din planta proaspata in doze mici fiind considerat racoritor. Astazi este mai cunoscuta pentru efectul ei de linistire a agitatie nervoase, ca ajutor in reducerea starilor de surescitare si stres, si pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Rhodiola rosea, cunoscuta si sub numele de radacina-de-aur sau radacina-arctica a fost folosita traditional ca adaptogen in Rusia, Scandinavia si alte tari in principal din Europa, dar referiri in aceasta directie apar si pentru Mongolia si Siberia. In anul 77 de Dioscorides, medic, farmacist si botanist grec, o mentiona ca stimulent al vigorii, al longevitatii, al potentei sexuale si al abilitatii cognitive, iar Carl von Linne (biolog suedez, 1707-1778), a numit-o Rhodiola rosea pentru a evidentia parfumul asemanator trandafirului pe care il emana radacinile sale proaspat taiate. El recomanda planta pentru efectul sau astringent si in cazuri de hernie, leucoree, isterie si dureri de cap. In general, medicina populara foloseste radacina de Rhodiola rosea pentru cresterea rezistentei fizice, a andurantei si a longevitatii, in cazuri de acrofobie (frica/rau de locuri inalte), oboseala, depresie, anemie, impotenta, afectiuni gastrointestinale, infectii si tulburari ale sistemului nervos, dar si pentru tratarea racelii si a gripei sau chiar in cazuri de cancer.

Ashwagandha (Withania somnifera) este o planta tropicala din familia tomatelor (Solanaceae), cultivata in multe regiuni uscate din India si Nepal. Radacina sa are un gust dulce placut si este apreciata in Ayurveda ca unul dintre cele mai importante remedii ce sustin relaxarea profunda si echilibrul emotional, fiind un energo-stimulent eficient in tratarea anxietatii, pentru neuroprotectie, pentru cresterea memoriei pe termen lung, a proceselor cognitive si de invatare si a rezistentei la efort fizic anaerob, pentru regularizarea nivelului de colesterol, cortizol si proteina C reactiva si pentru echilibrarea tiroidei, asistand in procesul metabolic de conversie a hormonilor tiroidieni. Cercetarile efectuate sugereaza si un posibil rol al ashwagandei in prevenirea si tratarea cancerului. Fructele sunt si ele intrebuintate ca cheag pentru fabricarea branzeturilor si in Ayurveda, similar frunzelor, sunt aplicate extern pe tumori, pe ganglioni afectati de tuberculoza, pe abcese si ulcere.

Convolvulus prostratus este o planta omniprezenta in regiunile de nord-vest ale Indiei, mentionata in Ayurveda ca stimulent al memoriei si al intelectului, folosita si in tratamentul tulburarilor nervoase. Ea este si un agent sedativ ce scade tensiunea arteriala si contractia cardiaca, gestionand astfel patologiile neurologice (anxietatea si problemele mentale). Un studiu efectuat subliniaza potentialul acestei plante de a trata boala Alzheimer si complicatiile ei, ea fiind un tonic pentru creier si nervi.

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata), cunoscuta si ca floarea patimilor, este folosita in medinina naturista in cazuri de tulburari de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD), anomalii ale ritmului cardiac, tulburari de anxietate generalizata, tulburari gastrointestinale, hemoroizi (topici), insomnie, nervozitate / excitabilitate, nevralgii, dureri si chiar neliniste nervoasa ori anxietate.

Actiuni:

  • Benefic in perioade de tensiune mentala, tensiune nervoasa sau anxietate.

  • Sustine mentinerea echilibrului mental si a stabilitatii emotionale.

  • Scade extenuarea si iritabilitatea.

  • Este adaptogen, imbunatateste rezistenta organismului la stres.

  • Este de ajutor in caz de oboseala si dureri de cap induse de stres.

  • Sustine mentinerea capacitatilor fizice si mentale in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si pierderea concentrarii.

  • Eficient in problemele cu somnul.

  • Protejeaza sistemul cardiovascular impotriva stresului si a cresterii tensiunii arteriale.

Mod de administrare

Se administreaza copiilor cu varsta peste 6 ani si adultilor cate 1 capsula de 3 ori pe zi, in primele 20 de zile, dupa care se continua cu 1 capsula de 2 ori pe zi.

Durata unei cure este de 3-6 luni, cura ce se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Precautii: sarcina si alaptare, copii sub 6 ani, hipersensibilitate la oricare dintre ingediente.

Administrat concomitent cu sedativele barbiturice, produsul le poate potenta efectul.

Poate reduce efectele unor anumite medicamente imunosupresoare (glucocorticoizi, azatioprina, tacrolimus).

Produs in: Romania.

Review-uri si Comentarii

Nota medie

5.0
☆☆☆☆☆ ★★★★★
1 Review
☆☆☆☆☆ ★★★★★ Excelent 1
☆☆☆☆☆ ★★★★ Bun 0
☆☆☆☆☆ ★★★ Mediu 0
☆☆☆☆☆ ★★ Slab 0
☆☆☆☆☆ Teribil 0

  • Review-uri (1)
  • Intrebari si raspunsuri (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
☆☆☆☆☆ ★★★★★ (@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
A fost de ajutor? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Scrie un comentariu

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Raspunsuri @ANSWERS_NB@ A placut @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Nu a placut @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comentarii @COMMENTS_NB@
Raspunde Adauga un comentariu
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Adauga un comentariu @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply