Capsule Antistres 60cps Fares

Ultimele bucati in stoc!

5941141006429

Produs nou

Fares

28,00 lei

Descriere

Capsule Antistres N140 de la Fares pentru adaptarea organismului la stres si suprasolicitare.

Actiuni:

adaptogen, tonic nervos, imbunatateste starea emotionala, stimuleaza atentia si concentrarea, calmeaza si relaxeaza, imbunatateste calitatea somnului.

Ingrediente:

extract uscat de Griffonia simplicifolia standardizat in min. 10% 5-hidroxitriptofan – 91.65 mg, radacina de ginseng (Ginseng radix), sunatoare (Hyperici herba), passiflora (Passiflorae herba) 78 mg, maghiran (Majoranae herba), ulei esential de lavanda (Lavandulae aetheroleum). ulei esential de Lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum), ulei esential de roinita (Melissae aetheroleum), ulei esential de bergamot (Citri bergami aetheroleum).

Mod de administrare:

pentru copii de 10-16 ani 1 cps de 2 ori pe zi si pentru copii peste 16 ani si adulte cate 1cps de 3 ori pe zi, luate intre mese in cure de 2 luni (se poate repeta cu o pauza de 1 luna) sau la nevoie. A nu se administra mai târziu de ora 20. Doza maxima este de 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

Precautii:

copii sub 10 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, alergie la oricare dintre ingrediente. Produsul potenteaza efectul barbituricelor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Capsule Antistres 60cps Fares

Capsule Antistres 60cps Fares

Capsule Antistres N140 de la Fares pentru adaptarea organismului la stres si suprasolicitare. Actiuni: adaptogen, tonic nervos, imbunatateste starea emotionala, stimuleaza atentia si concentrarea, calmeaza si relaxeaza, imbunatateste calitatea somnului.

Da Nu