Candisept A23 30cps Fares

5941141013762

Produs nou

Fares

45,00 lei

Descriere

Supliment alimentar cu puternic efect anticandidozic, ce se adreseaza persoanelor diagnosticate cu candidoze orofaringiene, digestive sau vaginale. Sunt 30 de capsule moi ce duc la negativarea candidei in 15 zile. Produsul este 100% natural fara excipienti, nu afecteaza flora intestinala si nu are efecte secundare la nivel hepatic.

 • Candidoza orofaringiana se manifesta prin: disconfort la nivelul cavitatii bucale, depozite albicioase, cheilita angulara, disgeuzie,disfagie.

 • Candidoza vaginala se manifestata prin: sensibilitate vaginala, prurit vulvar, vulvodinie, leucoree, disurie.

Ingrediente/cps:

ulei gras de floarea-soarelui - 175mg, ulei esential de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum) - 168mg, ulei esential de lemongrass (Cymbopogoni citrati aetheroleum) 3.5mg, ulei esential de tea tree (Melaleuca alternifolia aetheroleum) – 3.5mg.

Mod de administrare:

cate 1 capsula de 2 ori pe zi luate la o ora dupa masa sau intre mese timp de 15 zile, cura ce se poate repeta dupa 2 saptamani de pauza.

Precautii:

femei insarcinate sau mame care alapteaza, ulcer gastroduodenal si gastrita acuta, copii sub 10 ani, hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Candisept A23 30cps Fares

Candisept A23 30cps Fares

Supliment alimentar cu puternic efect anticandidozic, ce se adreseaza persoanelor diagnosticate cu candidoze orofaringiene, digestive sau vaginale. Sunt 30 de capsule moi ce duc la negativarea candidei in 15 zile.

Da Nu