Spray fara alcool BiSeptol 20ml Dacia Plant

Ultimele bucati in stoc!

6421930322699

Produs nou

Dacia Plant

27,50 lei

Descriere

Spray fara alcool cu propolis, albastru de metilen si argint coloidal (50ppm) ce contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale si a cailor respiratorii. Contine uleiuri esentiale de calitate superioara obtinute prin distilare in vapori de apa, ce pot fi administrate si in uz intern si argint coloidal obtinut prin electroliza si concentrare in vid (metoda de ultima generatia). Actiuni: dezinfecteaza cavitatea bucala si caile respiratorii superioare, improspateaza respirata, este antiviral si antibacterian. Ingrediente: glicerina vegetala 67.25%, extract hidrogliceric de propolis cu minim 12 mg/ml polifenoli 20%, argint coloidal (solutie apoasa cu microparticule de Ag incarcate cu sarcina electrica pozitiva) 50 ppm 10%, solutie 1% de albastru de metilen 2%, amestec de uleiuri esentiale (ravensara (Ravensara aromatica) 60%, tea-tree (Melaleuca alternifolia) 30%, oregano (Origanum vulgare) 10%) 0.75%. Mod de administrare: se aplica de 3 ori pe zi cate 1-2 pufuri (copii intre 3 si 7 ani), 2-3 pufuri (copii intre 7 si 15 ani) si 3-4 pufuri (adultii si tinerii). Contraindicatii: intoleranta la propolis sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului. Precautii: in cazul contactului accidental cu ochii acestia se clatesc bine cu apa rece. A se agita inainte de administrare!

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-01-06

Eficient

Am luat acest Spray fara alcool Biseptol de la Dacia Plant pentru dureri in gat. M-a dorut foarte mult gatul si n-am stiut ce sa mai iau, ce sa mai incerc si atunci am vazut acest produs intr-un magazin naturist. Am pulverizat 2-3 pufuri de 3-4 ori pe zi. Dupa o zi deja s-a simtit efectul si in 2 zile mi-a trecut durerea din gat. Nu are un gust placut, si trebuie sa avem grija, ca pateaza, fiind cu albastru de metilen, dar este un produs eficient.

   Comentariul tau

   Spray fara alcool BiSeptol 20ml Dacia Plant

   Spray fara alcool BiSeptol 20ml Dacia Plant

   Spray fara alcool cu propolis, albastru de metilen si argint coloidal (50ppm) ce contribuie la mentinerea sanatatii cavitatii bucale si a cailor respiratorii. Contine uleiuri esentiale de calitate superioara obtinute prin distilare in vapori de apa, ce pot fi administrate si in uz intern si argint coloidal obtinut prin electroliza si concentrare in vid (metoda de ultima generatia).

   Da Nu