Lumanari pentru Urechi Cutie 2buc Tade

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

689247010104

Produs nou

Tade
Obtine o reducere. Detalii

15,00 lei

Descriere

Lumanarile terapeutice (Lumanari pentru Urechi) Tade sunt executate prin procedee manuale ingloband o mare cantitate de bioenergie (se executa si lumanare pentru corp ceva mai groasa). Lungi de 22 cm in forma de palnie, sunt din panza de in imbibatata cu ceara de albine, uleiuri aromatice si extract de curcuma (turmeric), planta indiana cu efect energizant, antiinflamator si depurativ deosebit de puternic. La ardere se produce efectul de horn vacuumat prin care toxinele sunt extrase din corpul uman. Procedura nu are efecte secundare, se aplica de 3-10 ori pentru otite maxilare si frontale, iar la dureri de cap, migrene si  boli neurologice de 1-6 ori (o sedinta dureaza 15-20 minute). 

Utilizare - Lumanari pentru Urechi

 • Se maseaza urechile pentru linistirea bolnavului, se continua cu un masaj usor in zona inflamatiilor, asigurandu-se un ambient relaxant.
 • Se pregateste  un vas cu apa in care la sfarsit vom stinge restul de lumanare nearsa.
 • Bolnavul va fi asezat mai intai pe partea stanga si apoi pe partea dreapta, de fiecare data avand grija ca urechile sale sa fie orizontale.
 • Pentru a-i proteja pielea de eventualul scrum foarte fin rezultat ca urmare a arderii lumanarii, vom utiliza o bucata de tifon sau o batista de hartie.
 • Introducem capatul ingust al lumanarii in urechea pacientului, astfel incat acesta sa adere cat mai bine de lobul urechii, respectiv de peretii canalului auditiv extern, si aprindem celalalt capat al lumanarii.
 • Lasam lumanarea sa arda pana la semn (marcaj TADE), dupa care o stingem in vasul cu apa.

Daca dupa tratament desfacem lumanarea vom observa pe peretii laterali ai lumanarii reziduurile care au fost extrase. Este important sa tratam ambele urechi pentru echilibrul emisferelor cerebrale. Prin urechi putem curata tot corpul fizic, deoarece tratamentul va avea efect asupra sistemulor digestiv, nervos si cardiovascular si pune in miscare nodurile limfatice.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Lumanari pentru Urechi Cutie 2buc Tade

Lumanari pentru Urechi Cutie 2buc Tade

Lumanarile terapeutice (Lumanari pentru Urechi) Tade sunt executate prin procedee manuale ingloband o mare cantitate de bioenergie. Lungi de 22 cm in forma de palnie, sunt din panza de in imbibatata cu ceara de albine, uleiuri aromatice si extract de curcuma (turmeric), planta indiana cu efect energizant, antiinflamator si depurativ deosebit de puternic. 

Da Nu