Gel Revigorant Cu Venin De Albine - 20g Apilife

6426232000238

Produs nou

Apilife

15,50 lei

In stoc

Descriere

Gel Revigorant cu Venin de Albine Apilife – gel cu efect antiinflamator, recomandat pentru uz extern in cazuri de: reumatism, dureri musculare, guta etc. Studiile clinice si rezultatele obtinute la utilizarea acestui gel il recomanda ca produs ce trebuie sa ne fie la indemana, mai ales daca avem persoane varstnice printre noi.

Veninul albinelor are puternice proprietati antireumatice, actiunea sa terapeutica datorandu-se in principal continutului de melitina, o substanta cu proprietati antiinflamatoare si antibacteriene ce stimuleaza producerea de anticorpi si imunitatea organismului si imbunatateste microcirculatia. Veninul de albine are efect anticoagulant, antibacterian si antifungic (are actiune asemanatoare antibioticelor), antiinflamator, analgezic (contribuie la reducerea durerii), vasodilatator, antitumoral si antigenic.

Gelul contine: gel, venin de albine, extract de pin, extract de ardei iute etc.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Gel Revigorant Cu Venin De Albine - 20g Apilife

Gel Revigorant Cu Venin De Albine - 20g Apilife

Gel revigorant cu venin de albine ardei iute menta si pin Dr Ing Cornelia Dostetan Abalaru Veninul de albine are efect anticoagulant antibacterian si antifungic are actiune asemanatoare antibioticelor antiinflamator analgezic contribuie la reducerea durerii vasodilatator antitumoral si antigenic

Da Nu