Anti-stres 200ml Apicol Science

6425952000290

Produs nou

Apicol Science

24,50 lei

In stoc

Descriere

Anti-stres Apicol Science este un complex de extracte vegetale, flori si fructe in amestec cu miere, menit sa relaxeze si sa destreseze organismul. Produsul se adreseaza in special persoanelor expuse la factori de risc (lucrul in spatii inchise, interactiune indelungata cu terminale electronice, expunerea constanta la zgomot si campuri electromagnetice) si celor ce traverseaza perioade dificile emotional. Actiuni: sustine buna functionare a sistemului nervos si ajuta la imbunatatirea activitatii creierului (Griffonia); relaxeaza si sustine sanatatea mentala si fizica  si contribuie la un somn sanatos (Musetelul); relaxeaza si destreseaza contribuind la un somn natural (Portocalul amar); inlatura tensiunile nervoase, agitatia si iritabilitatea sustinand relaxare si un somn sanatos iar in cazul unui stres temporar sustine confortul digestiv (Lavanda). Mod de administrare: copii de 10-14 ani cate 1-3 lingurite de 2 ori pe zi, copii de 14-18 ani cate 2-4 lingurite de 2 ori pe zi, adulti cate 5-6 lingurite de 2 ori pe zi, 1 lingurita = 5 ml de produs. Nu se inghite imediat ci se tine in gura pana este absorbit astfel incat substantele volatile sa actioneze la nivelul cailor respiratorii medii si superioare. In perioadele mai solicitante se recomanda doza minima luata pe parcursul a 2-4 saptamani.

Ingrediente - Anti-stres:

Miere poliflora romaneasca din agricultura ecologica - 221 g, extract apos 1:10 din flori de Musețel (Matricaria chamomilla) 3%,  coaja de fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) 3%, flori de Lavanda (Lavandula angustifolia) 1%, seminte de Griffonia (Griffonia simplicifolia) - extract apos uscat cu minim 30% L- 5-hidroxitryptophan -  0.7%, Bergamota de Italia (Citrus bergamia)  ulei esential - 0.06%, Lamaie (Citrus limon) ulei esential - 0.06%, Pin (Pinus sylvestris) ulei esential - 0.03%, Lavanda (Lavandula angustifolia) ulei esential - 0.01%.

Precautii si Contraindicatii: alergie la oricare dintre componente.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Anti-stres 200ml Apicol Science

Anti-stres 200ml Apicol Science

Anti-stres Apicolscience este un complex de extracte vegetale, flori si fructe in amestec cu miere, menit sa relaxeze si sa destreseze organismul. Se adreseaza in special persoanelor expuse la factori de risc (lucrul in spatii inchise, interactiune indelungata cu terminale electronice, expunerea constanta la zgomot si campuri electromagnetice) si celor ce traverseaza perioade dificile emotional.

Da Nu