Apielixir - Fiole 15x10ml Albina Carpatina

6420325000945

Produs nou

Diversi producatori

64,50 lei

In stoc

Nu contine gluten Nu contine Zahar

Descriere

„Apielixir – Imunitate si Stare de Bine” Albina Carpatina, fiole ce combina cele mai valoroase produse ale stupului: miere, laptisor de matca, si extracte de polen si de propolis.

Este un supliment alimentar cu efect tonic, antioxidant, regenerant si vitalizant, ce contribuie la mentinerea unei stari de bune de sanatate si la intarirea sistemului imunitar, fiind ideal in stari de epuizare fizica si psihica (stres, examen, competitii) si in convalescenta.

Ingrediente/fiola de 10 ml: miere de albine poliflora - 4000 mg, laptisor de matca - 1000 mg, extract de polen - 500 mg, extract de propolis - 100 mg, apa purificata – 4400 mg.

Laptisorul de matca are ca substanta activa acidul 10-HDA (acid 10-hidro-2-decenoic), prezent exclusiv in laptisorul de matca pur, acid cu efect antibacterian, antiviral si antifungic, ce contribuie la buna functionre a sistemului imunitar.

  • Este singura sursa naturala de Acetilcolina, care faciliteaza transmiterea influxului nervos intre neuroni.
  • Contine polifenoli cu au efect antioxidant si contribuie la eliminarea radicalilor liberi.
  • Este sursa de vitamine din grupa B, indispensabile pentru buna functionare a organismului (B1, B2, B3, B6), in special vitamina B5 (acidul pantotenic), supranumita vitamina antistres.
  • Contine toata gama de aminoacizi esentiali (in special prolina si lizina) pe care organismul nu ii poate sintetiza, desi sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata.

Propolisul sustine imunitatea organismului, contribuie la mentinerea sanatatii mucoasei bucale si orofaringiene, precum si la buna functionare a cailor respiratorii superioare.Propolisul bogat in rasini si balsamuri cu actiune antibacteriana, polifenoli si flavonoide care contribuie la asigurarea unei circulatii sanguine normale si are puternice proprietati antioxidante, antiinflamatoare, antibacteriene. Ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la eliminarea radicalilor liberi.

Polenul de albine poliflor este un aliment viu datorita continutului sau in probiotice, lactofermenti si bifidobacterii) si este considerat un panaceu pe care natura il pune la dispozitia noastra.

  • Este utilizat de mii de ani ca supliment nutritional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, dinamizant, vitaminizant si mineralizant. Ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate, la functionarea normala a sistemului imunitar, la protejarea organismului impotriva radicalilor liberi.
  • Contine vitamine (A, beta-carotenoide, E, grupa vitaminelor B), bioflavonoide, minerale care contribuie la intretinerea tineretii, vitalitatii si la intarzierea proceselor de imbatranire.

Mod de administrare

  • Adulti: 1-2 fiole/zi.
  • Copii: 1 fiola/zi.

Este de preferat sa se administreze fiolele dimineata cu 15 minute inainte de masa. Se poate administra ca atare, se agita bine fiola inainte de deschidere, se rup usor cele doua varfuri ale fiolei sau se scurge continutul intr-un pahar cu apa.

Se recomanda cure de 30 zile, de cel putin de 2 ori pe an: primavara, in perioadele cu imunitatea scazuta, si toamna, pentru a ne pregati pentru sezonul rece, dar se poate consuma pe toata perioada anului, fara restrictii.

Contraindicatii: persoane alergice la produsele apicole, bolnavi de diabet, copiilor sub 3 ani.

Recenzii

Scrie o recenzie

Apielixir - Fiole 15x10ml Albina Carpatina

Apielixir - Fiole 15x10ml Albina Carpatina

Apielixir este un supliment alimentar cu efect tonic antioxidant regenerant si vitalizant ce contribuie la mentinerea unei stari de bune de sanatate si la intarirea sistemului imunitar fiind ideal in stari de epuizare fizica si psihica stres examen competitii si in convalescenta

Produse asemanatoare