Granule de Tamaie pura 50g Life

Ultimele bucati in stoc!

6426316646697

Produs nou

Life
Obtine o reducere. Detalii

22,00 lei

Descriere

100% rasina din arbore de tamaie (Boswellia serrata), tamaie naturala de la `Life`. Granulele de tamaie sunt indicate sub forma de fumigatii in stari de anxietate, ca adjuvant in psihozele si nevrozele grave sau pentru efectele sale puternic cicatrizante si antiinflamatoare.

Nu se administreaza intern ca atare deoarece ataca dantura, se poate lua insa sub forma de capsule. Daca dorititi administrarea tamaii sub forma de ulei volatil, puteti incerca produsele Ulei Volatil Integral de Tamaie 10ml Life si Ulei esential integral de Tamaie Sacra 5ml Life.

Stiati ca?

Tamaia (probabil din latinescul Thymanea) este rasina unor specii de arbusti din specia Boswellia din India si Arabia de sud (Oman), care prin incalzire emana un miros placut de balsam.

Recoltata in urma crestari scoartei arbustilor si solidificata, are forma unor boabe neregulate de culoare rosiatica sau galbuie care, prin ardere, produc un fum cu miros patrunzator, fiind folosita in ceremonii religioase.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Granule de Tamaie pura 50g Life

Granule de Tamaie pura 50g Life

Granulele de tamaie sunt indicate sub forma de fumigatii in stari de anxietate, ca adjuvant in psihozele si nevrozele grave sau pentru efectele sale puternic cicatrizante si antiinflamatoare.

Da Nu