Lista produselor dupa producator Zwergenwiese

Mustar Seminte Mustar Intregi - Eco 160ml Zwergenwiese

12,50 lei
Mustar cu semine intregi de mustar Zwergenwiese produs vegan fara gluten

Mustar Verdeturi Provence - Eco 160ml Zwergenwiese

12,50 lei
Mustar cu semine intregi de mustar Zwergenwiese produs vegan fara gluten

Crema Vegetala Tartinabila cu Ardei si Chili 180g Zwergenwiese

13,50 lei
Pasta tartinabila de floarea-soarelui cu ardei rosu si chili, `Paprika-Chili` de la Zwergenwiese. Este un pateu cremos si delicat pentru sandvici (sandvis) si o baza excelenta pentru diverse sosuri. Produs vegan fara gluten.

Lupi Love Crema Tartinabila din Lupin cu Ardei-Piper Bio 165g...

14,50 lei
Ingrediente: pasta de tomate* simplu concentrata, ardei* (25%), seminte de lupin* dulce fiert (23%), ceapa*, ulei de floarea-soarelui*, nectar de agave*, sare gema, amidon de cartof*, suc concentrat de lamaie*, piper* verde, usturoi*. *ingredient certificat ecologic. Alergeni: lupin.

Crema Vegetala Tartinabila cu Ceapa si Condimente Bio 180g...

14,50 lei
Pasta tartinabila vegana cu seminte de floarea-soarelui si ceapa, ce se poate servi intinsa pe paine sau ca sos.

Crema Vegetala Tartinabila cu Tomate si Ardei Bio 180g Zwergenwiese

15,50 lei
Pasta tartinabila mediteraneana din seminte de floarea-soarelui Zwergenwiese, cu rosii aromate din Italia, ardei / paprika aromati, ierburi mediteraneene si ulei german de floarea soarelui. Este un pateu cremos si delicat pentru sandvici (sandvis) si un condiment ideal pentru diverse sosuri sau dressinguri.

Crema Vegetala Tartinabila cu Mango si Curry Bio 180g Zwergenwiese

15,50 lei
Pasta tartinabila vegana din seminte de floarea-soarelui Zwergenwiese, cu mango si papaya exotice, un pic de curry si ulei german de floarea soarelui. Este un pateu cremos si delicat pentru sandvici (sandvis), dar se poate incorpora la fel de bine in diferite dressinguri sau sosuri.

Crema Vegetal Hrean - Eco 180g Zwergenwiese

16,00 lei
Crema tartinabila vegetala cu hrean Zwergenwiese produs vegan fara gluten sau drojdie Se poate servi ca atare pe paine ca garnitura ca ingredient in diverse umpluturi rosii ravioli galuste etc sau diluat cu apa ulei ori iaurt ca sos langa legume sau branza tofu ori ca dressing in diverse salate

Crema Vegetala Tartinabila cu Busuioc Bio 180g Zwergenwiese

16,00 lei
Pasta tartinabila vegana cu seminte de floarea-soarelui, dovlecei si busuioc, ce se poate servi intinsa pe paine sau amestecata cu iaurt, ca sos sau dressing.

Crema Vegetala Tartinabila cu Rosii Bio 180g Zwergenwiese

16,00 lei
Pasta tartinabila vegana cu seminte de floarea-soarelui, rosii si rosii deshidratate, ce se poate servi intinsa pe paine sau amestecata cu iaurt, ca sos sau dressing.

Crema Vegetala Tartinabila cu Ardei si Curry Bio 160g Zwergenwiese

16,50 lei
Pasta tartinabila de legume cu pasta de curry rosu si ardei / paprika, `Currika` de la Zwergenwiese. Este un pateu cremos si delicat pentru sandvici (sandvis) si un condiment ideal pentru diverse sosuri sau dressinguri.

Crema Vegetala Tartinabila cu Usuroi si Leurda Bio 180g Zwergenwiese

16,00 lei
Stoc epuizat
Pasta tartinabila vegana cu seminte de floarea-soarelui si leurda, ce se poate servi intinsa pe paine sau amestecata cu iaurt, ca sos sau dressing.
Se afiseaza 1-12 din 12 articole