Lista produselor dupa producator Vivani

0 Comentarii 
24,00 lei
Ciocolata calda pentru prajituri, fursecuri, trufe si deserturi. Ingrediente: zahar brut din trestie*, pudra de cacao cu continut redus de grasimi* (20%). *ingredient certificat ecologic. Preparare: se amesteca 3-4 lingurite pentru o cana de lapte rece sau fierbinte.
0 Comentarii 
13,50 lei
Ciocolata amaruie cu ingrediente vegane ecologice si 89% cacao din Peru. Ingrediente: masa de cacao*, zahar din nuca de cocos* 9%, unt de cacao*, ghimbir 4%, pudra de turmeric* 2%. *ingredient certificat ecologic. Alergeni: poate include nuci, lapte (inclusiv lactoza) si cereale care contin gluten.
0 Comentarii 
12,00 lei
Ciocolata amaruie cu martipan si Amaretto! Ingrediente: zahar de trestie nerafinat*, masa de cacao*, umplutura de miere si martip.* (15%) (migdale*, miere* (45%)), amaretto* (2,5%) - 60% volum, sirop de glucoza*, unt* , unt de cacao*. *ingredient certificat ecologic.
0 Comentarii 
24,00 lei
Cavi Quick Vivani o delicioasa pudra de cacao instant pentru lapte cald sau rece Datorita unui proces de aglomerare ce permite dispensarea de emulgatori produsul nu contine lecitina
Se afiseaza 1-4 din 4 articole