Lista produselor dupa producator Verovita

Tagliatelle cu Trambita Piticului 200g Verovita

15,50 lei
O reteta italieneasca adaptata stilului romanesc. Gustul de paste autentic combinat cu o ciuperca deosebita care este apreciata si consumata ca delicatesa in Vestul Europei.

Risotto cu Hribi de Padure 240g Verovita

23,00 lei
Risoto arborio certificat ecologic, foarte gustos si hribi din padurile Muntilor Apuseni. O reteta italieneasca de `Risotto cu Hribi` deosebit de buna si gustoasa, dintr-un pachet putandu-se obtine 2 portii (chiar 2.5).

Hribi cu legume deshidratate 50gr Verovita

17,50 lei
Stoc epuizat
Hribi cu legume deshidratate 50gr Verovita - este un amestec delicios de hribi de la Verovita House si legume deshidratate de la Bunatati Uscate, un produs savuros, 100% natural.

Galbiori Uscati 50g Verovita

19,50 lei
Stoc epuizat
Galbiorii  in stare deshidratata sunt o bogata sursa de vitamine si de potasiu pentru organismul uman. Ei au in compozitie cantitati semnificative din vitaminele C si D si pot aduce un aport de potasiu important, fiind totodata si una dintre ciupercile cel mai rar infestate de catre insecte.

Hribi Uscati 50g Verovita

24,50 lei
Stoc epuizat
Extrem de deliciosi si atractivi ca textura, se pot prepara in multe moduri adaugandu-se ca ingredient in diferite paste, supe sau orez, sosuri sau garnituri ori chiar ca o mancare de ciuperci.

Mix de Ciuperci Uscate 50g Verovita

26,00 lei
Stoc epuizat
Amestec de ciuperci in stare uscata, cu galbiori plini de vitamine, hribi extrem de deliciosi si atractivi ca textura si trambita-piticului. Sunt culese din padure alese fiind cu grija ca delicatese pentru tine si familia ta. Se pot prepara in multe moduri adaugandu-se ca ingredient in diferite paste, supe sau orez, sosuri sau garnituri ori chiar ca o...
Se afiseaza 1-6 din 6 articole