Lista produselor dupa producator Tis Farmaceutic

11,50 lei
Unguent indicat pentru tratarea ranilor ce se vindeca greu, in inflamatiilor diverse, pentru reepitelizarea rapida fara cicatrici. Ingrediente active: extract din tataneasa standardizat in alantoina.
Picaturi auriculare pentru igiena auriculara. Recomandari: curatarea conductului auditiv extern si prevenirea formarii dopurilor de cerumen, refacerea tegumentului urechii externe afectat de eczeme.
10,50 lei
Inhalantul 'TISOFIT' de la Tis Farmaceutic elibereaza caile respiratorii superioare.  Recomandari: stari de raceala, inflamatii ale cailor respiratorii sperioare (acute si subacute).
Strugurel de buze hidratant, emolient si protector, fara coloranti si conservanti sintetici. Se recomanda utilizarea sa pentru ingrinjirea buzelor uscate, crapate si afectate de factorii externi.
Strugurel de buze hidratant, emolient si protector, fara coloranti si conservanti sintetici. Se recomanda utilizarea sa pentru ingrijirea buzelor uscate, crapate si afectate de factorii externi.
`Solutie Castelani` de la Tis Farmaceutic, un antimicotic local pentru tratarea diferitelor micoze superficiale. Produsul este destinat doar pentru uz extern.
Tinctura de iod de la Tis Farmaceutic, un supliment recomandat ca antiseptic local / dezinfectant in afectiuni dermatologice. Ingrediente: iod 2.00 g, iodura de potasiu 3.00 g, alcool etilic (50 grade) pana la 100.00 g.
Este o tinctura cu actiune dezinfectanta, antiseptica, fungicida si usor antiinflamatoare, recomandata in cazuri de diverse afectiuni dermatologice, ulceratii ale tegumentelor, piodermite, stomatite.
Apa de gura cu propolis, un produs cu efect dezodorizant, dezinfectant, antiinflamator si cicatrizant.
11,00 lei
Unguent antiinflamator, antiseptic si cicatrizant.
Ulei de ricin laxativ utilizat intern in constipatii spastice pentru pregatirea preoperatorie si cea pentru investigatii la nivelul tubului digestiv iar extern pentru intarirea unghiilor si stimularea genelor si a firelor de par
Se afiseaza 1-11 din 11 articole