Lista produselor dupa producator The Bridge

10,00 lei
Bautura vegetala eco pe baza de soia The Bridge Este obtinuta printr un proces exclusiv brevetat ca substituent pentru produsele lactate Nu contine gluten lactoza sau colesterol
11,00 lei
Bautura vegetala eco pe baza de soia cu aroma de vanilie The Bridge, un substituent pentru produsele lactate. Nu contine gluten lactoza sau colesterol.
12,00 lei
`Lapte vegetal` cu naut `The Bridge` fara soia si fara adaus de zahar, bautura vegana din ingrediente ecologice fara gluten, cu 2% proteine.
12,50 lei
Bautura vegetala ecologica pe baza de orez fara gluten fara lactoza si fara colesterol substituent pentru produsele lactate si laptele de soia.
13,50 lei
Un desert organic (ecologic) cu apa de izvor si calciu de la The Bridge "La Famiglia Organic", Italia. Produs vegan.
13,50 lei
Un desert organic (ecologic) cu apa de izvor si calciu de la The Bridge "La Famiglia Organic", Italia. Produs vegan.
14,00 lei
Bautura vegetala ecologica pe baza de quinoa si orez fara gluten fara lactoza si fara colesterol, un substituent pentru produsele lactate si laptele de soia.
14,00 lei
Bautura vegetala eco pe baza de orez si alune The Bridge produs UHT cu caracteristici microbiologice neglijabile si pH 6 7 fara gluten lactoza si colesterol.
16,50 lei
Lapte vegetal eco cu nuci braziliene The Bridge (La Famiglia Organic), un substituent pentru produsele lactate vegan cu apa naturala de izvor, fara zahar adaugat si fara lactoza.
Se afiseaza 1-9 din 9 articole