Lista produselor dupa producator Prisaca Transilvania

Nasuc Fericit - Spray Nazal cu Propolis si Miere 20ml Prisaca...

37,50 lei
Nasuc Fericit este o lotiune tratament natural pentru raceala, in flacon cu pulverizator pentru nas. Produs 100% natural fara alcool, are o aroma placuta, nu pisca si este destinat atat copiilor cat si adultilor.

Gatulet Fericit-Spray de Gat pentru Copii, Adulti 20ml Prisaca...

43,50 lei
Un tratament pentru raceala 100% natural fara alcool, destinat copiilor si adultilor pentru dureri de gat, infectii ale gatului, afte, herpes sau candidoza bucala.

Racisi - Tratament Raceala pentru Prunci 200g Prisaca Transilvania

45,00 lei
Din seria de `Dof`torii batranesti` de la Prisaca Transilvania, `Racisi? pentru Prunci` este un amestec 100% natural de produse apicole, fructe, plante, conceput ca tratament natural contra racelii.

Borcanul Copiilor Veseli 200g Prisaca Transilvania

48,50 lei
Acest supliment alimentar aduna laolalta cele mai sanatoase produse apicole, fructe, nuci si scortisoara, pentru a va oferi un produs delicios tonifiant, ce sustine buna functionare a sistemului imunitar.

Imunitate Scazuta pentru Prunci 200g Prisaca Transilvania

49,50 lei
Din seria de `Dof`torii batranesti` de la Prisaca Transilvania, `Imunitate Scazuta pentru Prunci` este un amestec 100% natural de produse apicole, fructe, plante si extracte vegetale, conceput ca tratament natural pentru raceala la copii.

Reteta Tatoiu 200g Prisaca Transilvania

49,50 lei
Un supliment alimentar obtinut dintr-un amestec de produse apicole atent selectionate, pentru obtinerea unui puternic efect imunostimulator, revitalizant si energizant.
Se afiseaza 1-6 din 6 articole