Lista produselor dupa producator Plantextrakt

pe pagina
0 Comentarii 
25,50 lei
Extractul din amenti de mesteacan pufos (Betula pubescens) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar cu sustine sistemul endocrin si aparatul genital.
0 Comentarii 
27,50 lei
Polygemma Nr.5 pentru Cavitate Bucala si Gat este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de vita de vie, mladite de maces si afin cu extract fitoterapic din suc de Echinacea purpurea herba. Are actiune antiseptica, cicatrizanta si antiinflamatoare, creste capacitatea de aparare a organismului, este vitaminizanta (in special vitaminele A si Q) si...
0 Comentarii 
27,50 lei
Polygemma 10 este o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de sequoia, seminte de frasin si muguri de arin negru ce actioneaza ca un tonic general pentru barbati.
0 Comentarii 
27,50 lei
Polygemma 9 este o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de zmeur, mur, merisor si sequoia ce sustin organismul femeii in perioada de menopauza si de postmenopauza.
0 Comentarii 
27,50 lei
Polygemma 1 este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de smochin si de arin negru ce au efecte benefice in cazul tulburarilor digestive de la nivel gastric si intestinal.
0 Comentarii 
20,50 lei
Corphyt este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) pentru buna functionare a inimii.  
0 Comentarii 
28,00 lei
Sinutrol Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru raceli la nivelul cailor respiratorii superioare.
0 Comentarii 
28,00 lei
Vitatussin Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru cazuri de tuse seaca, tuse productiva sau raguseli si pentru convalescenta dupa tuse persistenta. Vitatussin sustine in acelasi timp activitatea pulmonara, este vitaminizant si remineralizant.  
0 Comentarii 
27,00 lei
Vitanemin Junior, un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) cu efect vitaminizant si antianemic ce aduce totodata un aport de minerale esentiale in organism.  
0 Comentarii 
11,50 lei
Un extract vegetal (hidroalcoolic) concentrat obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane, continand 950g planta proaspata inflorita de urzica (Urtica dioica) la 1 litru de tinctura. Este un produs 100% natural ce sustine sanatatea sistemului circulator si a aparatului osteoarticular, a prostatei si a pielii.
0 Comentarii 
11,50 lei
Un extract vegetal (hidroalcoolic) concentrat obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane. Este un produs 100% natural ce sustine sanatatea pielii, ajutand la ameliorarea sindroamelor alergice cutanate si la refacerea integritatii tegumentului (furuncule, acnee).
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de mar paduret (Malus sylvestris) MG=D1 este un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central, sistemul circulator si pe cel hormonal.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din mladite si radicele de ovaz (Avena sativa) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemele nervos central, osos, encdocrin, digestiv si urogenital.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din conuri de hamei (Humulus lupulus) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central si digestiv, aparatul genital feminin si metabolismul lipidic.
0 Comentarii 
25,00 lei
Extractul din seminte de vita de vie (Vitis viniferae semen) MG=D1 este un macerat glicerinic din struguri rosii, un supliment alimentar ce sustine sistemul / aparatul cardiovascular.
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de platan (Platanus orientalis) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce dreneaza pielea ameliorand inflamatiile tegumentului.
0 Comentarii 
25,00 lei
Extractul din scoarta de lamai (Citrus limon) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar obtinut din coaja proaspata recoltata de pe ramurile tinere de lamai si actioneaza asupra sistemului circulator. 
0 Comentarii 
22,50 lei
Extractul din muguri de alun (Corylus avellana) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce actioneaza asupra plamanilor.
0 Comentarii 
37,00 lei
Artrophyt este o crema pentru masaj cu sare de Bazna si un complex de extracte fitoterapice recomandata pentru dureri articulare si dureri musculare, recuperare dupa fracturi sau pentru imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.
0 Comentarii 
25,50 lei
Macerat glicerinic din muguri proaspeti de Ginkgo biloba MGD1 Laboratoarele PlantExtrakt Contine alcool etilic de cereale din volum
0 Comentarii 
22,50 lei
EXTRACT GEMOTERAPEUTIC SALCIE SCOARTA 50ml PLANTEXMacerat glicerinic din scoarta de salcie
1 Comentarii 
27,50 lei
Polygemma Nr.4 Sinusuri, o combinatie de extracte gemoterapice care ajuta la ameliorarea simptomelor neplacute din racelile care afecteaza sinusurile.
1 Comentarii 
32,50 lei
Stoc epuizat
OPTIFORT 30cps PLANTEXTRACT
0 Comentarii 
20,00 lei
Anxin PlantExtrakt capsule pentru managementul starilor de anxietate si al stresului cotidian Produs fitoterapeutic 100 natural cu efect antidepresiv
Se afiseaza 1-24 din 113 articole