Lista produselor dupa producator Plantextrakt

pe pagina
25,50 lei
Extractul din amenti de mesteacan pufos (Betula pubescens) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar cu sustine sistemul endocrin si aparatul genital.
27,50 lei
Polygemma Nr.5 pentru Cavitate Bucala si Gat este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de vita de vie, mladite de maces si afin cu extract fitoterapic din suc de Echinacea purpurea herba. Are actiune antiseptica, cicatrizanta si antiinflamatoare, creste capacitatea de aparare a organismului, este vitaminizanta (in special vitaminele A si Q) si...
27,50 lei
Polygemma 10 este o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de sequoia, seminte de frasin si muguri de arin negru ce actioneaza ca un tonic general pentru barbati.
27,50 lei
Polygemma 9 este o combinatie de extracte gemoterapice din mladite de zmeur, mur, merisor si sequoia ce sustin organismul femeii in perioada de menopauza si de postmenopauza.
27,50 lei
Polygemma 1 este o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de smochin si de arin negru ce au efecte benefice in cazul tulburarilor digestive de la nivel gastric si intestinal.
20,50 lei
Corphyt este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) pentru buna functionare a inimii.  
28,00 lei
Sinutrol Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru raceli la nivelul cailor respiratorii superioare.
28,00 lei
Vitatussin Junior este un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) recomandat pentru cazuri de tuse seaca, tuse productiva sau raguseli si pentru convalescenta dupa tuse persistenta. Vitatussin sustine in acelasi timp activitatea pulmonara, este vitaminizant si remineralizant.  
27,00 lei
Vitanemin Junior, un complex de extracte fitoterapice si gemoterapice (fito-gemoterapice) cu efect vitaminizant si antianemic ce aduce totodata un aport de minerale esentiale in organism.  
11,50 lei
Un extract vegetal (hidroalcoolic) concentrat obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane, continand 950g planta proaspata inflorita de urzica (Urtica dioica) la 1 litru de tinctura. Este un produs 100% natural ce sustine sanatatea sistemului circulator si a aparatului osteoarticular, a prostatei si a pielii.
11,50 lei
Un extract vegetal (hidroalcoolic) concentrat obtinut conform Farmacopeei Homeopate Germane. Este un produs 100% natural ce sustine sanatatea pielii, ajutand la ameliorarea sindroamelor alergice cutanate si la refacerea integritatii tegumentului (furuncule, acnee).
22,50 lei
Extractul din muguri de mar paduret (Malus sylvestris) MG=D1 este un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central, sistemul circulator si pe cel hormonal.
22,50 lei
Extractul din mladite si radicele de ovaz (Avena sativa) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemele nervos central, osos, encdocrin, digestiv si urogenital.
22,50 lei
Extractul din conuri de hamei (Humulus lupulus) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce sustine sistemul nervos central si digestiv, aparatul genital feminin si metabolismul lipidic.
25,00 lei
Extractul din seminte de vita de vie (Vitis viniferae semen) MG=D1 este un macerat glicerinic din struguri rosii, un supliment alimentar ce sustine sistemul / aparatul cardiovascular.
22,50 lei
Extractul din muguri de platan (Platanus orientalis) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce dreneaza pielea ameliorand inflamatiile tegumentului.
25,00 lei
Extractul din scoarta de lamai (Citrus limon) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar obtinut din coaja proaspata recoltata de pe ramurile tinere de lamai si actioneaza asupra sistemului circulator. 
22,50 lei
Extractul din muguri de alun (Corylus avellana) MG=D1 este un macerat glicerinic, un supliment alimentar ce actioneaza asupra plamanilor.
37,00 lei
Artrophyt este o crema pentru masaj cu sare de Bazna si un complex de extracte fitoterapice recomandata pentru dureri articulare si dureri musculare, recuperare dupa fracturi sau pentru imbunatatirea mobilitatii articulatiilor.
32,50 lei
Un supliment alimentar pentru gingii si dantura sanatoase si pentru integritatea smaltului dentar, o combinatie de extracte gemoterapice din muguri (de brad, mesteacan pufos si stejar) cu sare Schüssler (Calcarea phosphorica D6) ce sustine organismul in lupta impotriva microorganismelor neprietenoase de la nivelul gingiilor si a cavitatii bucale...
22,50 lei
Supliment alimentar cu macerat glicerinic obtinut din mladite proaspete de caprifoi (Lonicera nigra) recoltate ecologic. Produsul contine alcool etilic din cereale 18% din volum.
19,50 lei
Imunogrip Plus este un supliment alimentar stimulator al sistemului imunitar, obtinut prin prelucrarea plantelor in stare proaspata si extractie ralizata la rece.
22,50 lei
EXTRACT GEMOTERAPEUTIC MACES MLAD50ml PLANTEXTRAKMacerat glicerinic din mladite de maces
Se afiseaza 1-24 din 113 articole