Lista produselor dupa producator LaBiscuiterie

Crackers Integrali Artizanali Picanti Cayenne si Chilli 125g...

Un snack picant foarte gustos din fainuri integrale Inodelisia (marca LaBiscuiterie). Este un produs vegan fara adaos de zahar, realizat cu pasiune si pricepere din fainuri integrale, indulciti natural si cu uleiuri presate la rece nehidrogenate.

Crackers Integrali Artizanali cu Morcovi si Quinoa 125g LaBiscuiterie

Un snack foarte gustos din fainuri integrale Inodelisia (marca LaBiscuiterie). Este un produs vegan fara adaos de zahar, realizat cu pasiune si pricepere din fainuri integrale, indulcit natural si cu uleiuri presate la rece nehidrogenate.

Crackers Integrali Artizanali cu Usturoi si Spanac 125g LaBiscuiterie

Un snack foarte gustos din fainuri integrale Inodelisia (marca LaBiscuiterie). Este un produs vegan fara adaos de zahar, realizat cu pasiune si pricepere din fainuri integrale, indulciti natural si cu uleiuri presate la rece nehidrogenate.

Biscuiti Vegani Artizanali Ciocolata si Ghimbir 140g LaBiscuiterie

Biscuiti artizanali cu ciocolata si ghimbir Inodelisia (marca LaBiscuiterie), vegani fara adaos de zahar. Sunt realizati cu pasiune si pricepere din fainuri integrale, indulciti natural si cu uleiuri presate la rece nehidrogenate, fara aditivi alimentari, E-uri sau conservanti artificiali.

Biscuiti Vegani Artizanali Ciocolata Neagra Piper Rosu 140g...

13,50 lei
Biscuiti artizanali cu Ciocolata Neagra Piper Rosu Inodelisia (marca LaBiscuiterie), vegani fara adaos de zahar. Sunt realizati cu pasiune si pricepere din fainuri integrale, indulciti natural si cu uleiuri presate la rece nehidrogenate, fara aditivi alimentari, E-uri sau conservanti artificiali.
Se afiseaza 1-5 din 5 articole