Lista produselor dupa producator Hofigal

pe pagina
Comprimate cu rol hipoglicemiant, hipolipemiant, antioxidant.
Gel pentru igiena cavitatii bucale Bucoprotect Hofigal produs cu principii active naturale
10,00 lei
Tinctura de Passiflora are proprietati sedative, anxiolitice, hipnotice, antispastice, moderat hipotensive.
10,50 lei
Supliment alimentar ce sustine buna funcţionare a sistemului imunitar, stimuleaza capacitatea de aparare a organismului si sanatatea cailor respiratorii superioare, este tonic general.
11,00 lei
Capsule moi cu extract uleios macerat de levantica Hofigal pentru relaxare corpului si a mintii Produsul nu contine lactoza
12,00 lei
Gel pentru igiena intima, un produs cu principii active naturale, antiseptic, antipruriginos, cicatrizant, folosit pentru igiena ano-genitala.
12,50 lei
TRILAVANDA 50ml HOFIGALLotiune dupa ras cu echinacea traista ciobanului si lavanda
12,50 lei
SUPLIFORM GEL 75ml HOFIGALGel natural pentru intretinere corporala
13,00 lei
PLANT INTIM 100ml HOFIGALLotiune pentru igiena intima
13,00 lei
CREMA SPIRULIN 30dzX2ml HOFIGALCrema de intretinere si regenerare cu extract total de Spirulina platensis vie
13,50 lei
Acest supliment alimentar asigura necesarul de nutrienti si de substante bioactive in suplimentarea dietei pentru mentinerea in limite fiziologic normale a valorilor colesterolului, a valorilor trigliceridelor si a raportului HDL/LDL.
13,50 lei
Comprimate cu Passiflora, pentru inducerea unui somn fiziologic normal. Recomandari: nervozitate, iritabilitate, tulburari cardiace pe fond nervos, stari de tensiune psihica si iritabilitate din perioada premenstruala, stari de iritabilitate si tulburari ale somnului in menopauza.
13,50 lei
Crema de intretinere si regenerare cu extract total de Spirulina platensis vie.
14,50 lei
Capsule moi cu acizii grasi Omega 3 si Omega 6 intr-un raport optim (1:3), un supliment alimentar natural fara metale grele, net superior uleiului de peste (1:4-5).
15,00 lei
Sustine sanatatea psihicului, induce un somn linistit si odihnitor, este de ajutor in tulburari afective, reduce starile de nervozitate, iritabilitate, teama si neliniste, sustine functionarea normala a inimii si a tractului gastrointestinal in cazuri de stres intens, emoţii mari sau agitatie psihomotorie, este de ajutor in normalizarea activitatii...
15,50 lei
30 de monodoze cu extract glicerinohidroalcoolic din mladite de paducel (Crataegus oxyacantha), supliment alimentar ce furnizeaza substantele bioactive necesare in completarea dietei pentru functionarea normala a inimii si a arterelor coronare.
Se afiseaza 1-24 din 49 articole