Lista produselor dupa producator Graci Laboratories

Instant cu Zmeura si Chia – Functional Cereals 50g Graci Laboratories

Un terci de ovaz fara adaos de zahar in gama de produse "Functional Cereals" de la Graci Laboratories. Are in compozitie curmale sub forma de pudra, zmeura liofilizata, bucati de merisoare si seminte de chia, fiind un produs vegan 100% natural, cu un continut ridicat de magneziu.

Mancare Instant Hrisca 75g Graci Laboratories

Preparat 'la pachet' cu o lingura spork pentru a putea fi servit la drum. Are un continut ridicat de fibre si este sursa naturala de fier. Adaugati apa fiarta (100 grade Celsius) pana la marcaj, lasati 5 minute si serviti-l! Produs fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti sintetici.

Mancare Instant Couscous 75g Graci Laboratories

Preparat 'la pachet' bogat in proteine, cu o lingura spork pentru a putea fi servit la drum. Adaugati apa fiarta (100 grade Celsius) pana la marcaj, lasati 5 minute si serviti-l! Produs fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti sintetici.

Musli Functional Her Beauty 400g Graci Laboratories

17,00 lei
Muesli functional „Her Beauty +” in gama de produse Graci, bogat in fibre si o sursa naturala de zinc si vitamina B6.

Musli Functional Thin 400g Graci Laboratories

19,50 lei
Muesli functional „Thin” in gama de produse Graci, un produs cu un continut redus de grasimi saturate, bogat in fibre si sursa naturala de fier, fosfor, magneziu, potasiu si zinc.

Musli Functional Light 400g Graci Laboratories

19,50 lei
Muesli functional „Light” in gama de produse Graci, bogat in fibre si sursa naturala de fier, fosfor, magneziu, potasiu, zinc si vitamina E.

Musli Functional Amazing Anti-Ox 400g Graci Laboratories

19,50 lei
Muesli functional „Amazing Anti-Ox” in gama de produse Graci, cu seminte, pitaya si petale de flori. Stimuleaza sistemul imunitar, este bogat in fibre si o sursa naturala de fier, fosfor, magneziu, potasiu si zinc.

Musli Functional Energetic Magne B 400g Graci Laboratories

19,50 lei
Muesli functional „Energetic Magne B” in gama de produse Graci, ce sustine reducerea oboselii. Are in compozitie ciocolata, roscove si portocale, este bogat in fibre si o sursa naturala de magneziu si vitamina B1 (tiamina).

Mancare Instant Orez-Chia 75g Graci Laboratories

8,50 lei
Stoc epuizat
Preparat 'la pachet' cu o lingura spork pentru a putea fi servit la drum, contine grasimi slab saturate si este sursa naturala de calciu. Adaugati apa fiarta (100 grade Celsius) pana la marcaj, lasati 5 minute si serviti-l! Produs fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti sintetici.

Mancare Instant 3 Cereale Integrale 75g Graci Laboratories

8,80 lei
Stoc epuizat
Preparat 'la pachet' cu o lingura spork pentru a putea fi servit la drum, este sursa naturala de proteine, de magneziu si de fier. Adaugati apa fiarta (100 grade Celsius) pana la marcaj, lasati 5 minute si serviti-l! Produs fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti sintetici.
Se afiseaza 1-10 din 10 articole