Lista produselor dupa producator Elzin Plant

12,50 lei
Supozitoare cu pufulita si ghimpe Carpimed Plant - cu propolis, apilarnil, rasina de conifere, scoarta de stejar si extract din frunze de nuc.
16,50 lei
Supozitoare 'Carpicon Plant' o crema solida cu extract uleios de pufulita, ghimpe si rasina de conifere Elzin Plant, un produs cosmetic folosit ca adjuvant in tratamentul diferitelor afectiuni ale prostatei.
18,00 lei
Supozitoare 10 buc a 1 g Carpicon S Elzin Plant crema solida cu extract de propolis si rasina de conifere
19,00 lei
Crema dermatocosmetica Conimed de la Elzin Plant cu propolis si extract uleios din rasina de conifere pentru ingrijire corporala. Are ingrediente naturale, un continut ridicat de propoli. si extract din rasina de brad, uleiuri de lavanda, catina, jojoba si brad argintiu.
22,00 lei
Crema cu extractre naturale pure si rasina de conifere poate fi utilizata ca adjuvant in cazuri de psoriazis, pitriazis vezicolor, acnee, tegumente deteriorate sau patate, tenuri iritate, pentru cicatrizarea ranilor, tratarea negilor, combaterea bataturilor si a seboreei, pentru calmarea nevrozelor si pentru reconfortarea organismului.
22,00 lei
Crema Tuiazin pe baza de tuia, extracte de plante si rasina, un produs recomandat ca adjuvant in nodulili, ganglioni (limfatici, tiroidieni), boli de piele, papiloame si a rani greu vindecabile.
22,00 lei
 Produs cosmetic ce are ingrediente active ce sustin igiena intima organelor uro-rectale si genitale.
22,50 lei
Crema Carpicon cu propolis si extract uleios din rasina de conifere Elzin Plant
22,50 lei
Un produs cu actiune complexa recomandat ca adjuvant in afectiuni reumatice, artrite, varice, arsuri, hemoroizi externi, fisuri anale, acnee juvenila, vergeturi, muscaturi de tantari si paianjeni, intepaturi de albine.
27,00 lei
Tinctura de sculatoare - solutie hidroalcoolica din sculatoare (Dactylorhiza maculata). Este un supliment alimentar cu efecte afrodisiace, recomandat ca adjuvant natural pentru cresterea potentei la barbati si combaterea sterilitatii la femei.
Se afiseaza 1-11 din 11 articole