Lista produselor dupa producator DVR pharm

pe pagina
0 Comentarii 
30,50 lei
Sustine functia cognitiva, metabolismul energetic, formarea globulelor rosii si a hemoglobinei, transportul oxigenului in corp, sistemul imunitar si procesul de diviziune celulara, reduce oboseala si extenuarea, mareste tonusul fizic si psihic redand pofta de viata si capacitatea de a face efort pentru recuperare. 
0 Comentarii 
79,50 lei
Capsule Telom-R Fertilitate Femei este un remediu naturist (supliment alimentar) ce sustine fertilitatea femeilor in viata de zi cu zi, pe timpul ciclului menstrual se pe durata sarcinii.
0 Comentarii 
29,50 lei
Par si Unghii Sanatoase, capsule DVR Pharm cu extracte naturale ce stimuleaza formarea normala a tesutului cheratinos ce constituie structura de baza a parului si a unghiilor. 
0 Comentarii 
39,50 lei
Tamaia este o rasina secretata de arborele Boswellia pentru a-si vindeca ranile din scoarta si folosita in orient pentru tratarea inflamatiilor, a infectiilor si pentru buna functionare a sistemului endocrin. Si religia ortodoxa foloseste tamaia pentru a inlesnii contactul cu sfintii si ingerii.
0 Comentarii 
29,50 lei
Vitamina D Naturala DVR Pharm, vitamina minune ce previne aparitia diabetului, a cancerului, a bolilor de inima si a depresiei, sustine imunitatea, densitatea osoasa si cresterea normala la copii.
0 Comentarii 
29,50 lei
Manganul este ideal pentru memorie si inlaturarea senzatiei de oboseala. In plus sustine fixarea calciului si fierului si digestia, accelereaza arderile si ajuta activarea glandelor endocrine si sexuale.
0 Comentarii 
29,50 lei
Elimina tesutul adipos inestetic, in special celulita amplificand de 2-3 ori efectele benefice ale exercitiilor fizice si al masajului! Organismul este stimulat sa consume grasimea si sa construiasca tesut muscular (reduce apetitul si blocheaza enzimele ce transforma carbohidratii in grasimi).
0 Comentarii 
85,00 lei
Telom-R DVR Pharm, o formula originala de extracte naturale ce sustin functiile telomerilor, secvente de ADN aflate la capatul cromozomilor avand rol de protectie. Odata cu varsta nu se mai produce enzima telomeraza care reface ADN-ul si lungimea acestor telomeri scade, odata cu ea scazand si imunitatea organismului.
0 Comentarii 
29,50 lei
Tamaie Extract Boswellia Crema Thermo DVR Pharm este o crema hidratanta foarte bogata in principii active care intineresc, ingrijesc si refac pielea. Actiuni: reintineritor, antiallgic, antiinflamator articular, stimulent al circulatie sanguine locale si al regenerarii tesuturilor cartilaginoase. 
0 Comentarii 
31,50 lei
Cupru Natural DVR Pharm, sub forma de capsule. Actiuni: contribuie la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive, la metabolismul energetic normal si functionarea normala a sistemului nervos, la transportul normal al fierului in corp si la pigmentarea normala a parului si a pielii.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R, un remediu naturist impotriva alergiilor, din extracte vegetale si uleiuri esentiale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Articular este un remediu naturist pentru sanatatea articulatiilor, din extracte vegetale si uleiuri esentiale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Cardiovascular, un remediu naturist pentru sanatatea aparatului cardiovascular din extracte vegetale si uleiuri esentiale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Cerebral este un remediu naturist din extracte vegetale si uleiuri esentiale ce sustin imbunatatirea atentiei, marirea capacitatii de concentrare si a memoriei, fiind utile in cazuri de tulburari cerebrale.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Chemoprot, un remediu naturist (supliment alimentar) care va ajuta organismul sa-si mentina echilibrul fiziologic in conditiile poluari actuale a mediului, a substantelor chimice introduse frecvent in alimente si in produse cosmetice, a tratamentelor chimio-terapeutice folosite des etc..
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Fertilitate Barbati este un remediu naturist (supliment alimentar) ce sustine fertilitatea barbatilor.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Hepatic, un supliment alimentar (remediu naturist) ce protejeaza si regenereaza celulele ficatului.
0 Comentarii 
110,00 lei
Capsule Telom-R pentru protectia rinichilor, Nefroprotect.
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R ce cresc imunitatea inclusiv la nivelul prostatei si au efect de reglare hormonala, ajutand la scaderea PSA-ului (Antigen Specific Prostatic).
0 Comentarii 
85,00 lei
Capsule Telom-R Urinar, un remediu naturist pentru sanatatea aparatului urinar.
0 Comentarii 
29,00 lei
Sirop Telom-R pentru aduti, o formula originala cu extracte naturale ce sustin functiile telomerilor, secvente de ADN aflate la capatul cromozomilor avand rol de protectie. In acest fel produsul creste imunitatea organismului intr-un mod exponential, il regenereaza si il intineresc.
0 Comentarii 
29,00 lei
Sirop Telom-R pentru copii, o formula originala cu extracte naturale ce sustin functiile telomerilor, secvente de ADN aflate la capatul cromozomilor avand rol de protectie. In acest fel produsul creste imunitatea organismului intr-un mod exponential, il regenereaza si il intineresc.
0 Comentarii 
43,00 lei
Capsule din seria Celule Stem pentru reglarea activitatii sistemului imunitar cu sustinerea unor detoxifiante ca trei-frati-patati, a unor plante cu actiune asemanatoare cortizonului (frunze de coacaz negru) si a laptisorului de matca (stimuleaza celulele stem adulte).
0 Comentarii 
29,50 lei
Capsule pentru reglarea activitatii sistemului urinar cu dolomita (alcalinizeaza urina), extracte de coada calului si telina (stimuleaza diureza), ace de pin si cat's claw (efect antiinfextios).
Se afiseaza 1-24 din 47 articole