Lista produselor dupa producator Ceaiul Casei

pe pagina

Ceai din Plante – Topinambur 50g Anima Plant

Ceai din plante medicinale autohtone, un produs 100% natural, romanesc, cu utilizare traditionala. Nu contine coloranti sintetici, arome artificiale sau aditivi. Ingrediente: parti aeriene maruntite de topinambur (Helianthus tuberosus L.).

Ceai din Radacina de Ghintura 50g Ceaiul Casei

Ceai din radacini de ghintura galbena (Gentiana lutea), suoliment alimentar ce este utilizat terapeutic datorita proprietatilor sale digestive si tonice.

Ceai din Plante - Ciubotica Cucului 35g Ceaiul Casei

14,50 lei
Se foloseste in cazuri de bronsita, pneumonie, astm bronsic, tuse, gripa, probleme gastrointestinale, cefalee, migrene, nevralgii, tulburari nervoase, insomnie, boli cardiace, nevroze cardiace, previne formarea calculilor vezicali. Se poate folosi in uz extern in caz de echimoze, contuzii, ulceratii ale pielii.

Ceai din Fructe de Afin 50g Ceaiul Casei

14,70 lei
Ceai din fructe de afin in gama de produse `Ceaiul Casei` de la Trident Coprimex, cu efect astringent, antiseptic, bactericid, fungicid, antiinflamator, antihemoragic, antisclerotic, tonic nervos si hepatic.

Ceai din Plante – Ventrilica 50g Ceaiul Casei

3,30 lei
Stoc epuizat
Ventrilica (Veronica officinalis) este folosita des pentru dezintoxicarea organismului sau la vindecarea eczemelor, uneori in combinatie cu urzica.

Ceai din Frunze si Flori de Paducel 50g Ceaiul Casei

3,70 lei
Stoc epuizat
Ceai de frunze si flori de paducel, supliment alimentar ce sustine sanatatea aparatului cardiovascular, mentine tensiunea arteriala in limite normale, relaxeaza si induce o stare de bine.

Ceai din Plante – Licheni de Piatra 50g Ceaiul Casei

4,00 lei
Stoc epuizat
Intregul tal al acestor licheni este folosit in scopuri terapeutice, fiind recomandat in insuficienta pancreatica, bronsite, traheite, anorexie.

Ceai din Frunze de Eucalipt 50g Ceaiul Casei

4,00 lei
Stoc epuizat
Ceai din frunzele plantei Eucaliptus globulus (familia Myrtaceae) de la Ceaiul Casei, supliment alimentar ce contine ulei volatil in care componentul principal este 1,8-cineol.

Ceai din Radacina de Urzica 50g Ceaiul Casei

5,20 lei
Stoc epuizat
Ceai din radacina de urzica in gama de produse `Ceaiul Casei` de la Trident Coprimex. Supliment alimentar ce sustine sanatatea articulatiilor si vitalitatea organismului.

Ceai din Radacina de Brusture 50g Ceaiul Casei

5,70 lei
Stoc epuizat
Radacina de brusture sustine purificarea organismului, sanatatea pielii si buna functionare a aparatului urinar.

Ceai din Frunze de Plamanarica 50g Ceaiul Casei

7,00 lei
Stoc epuizat
Ceai de frunze de plamanarica (Pulmonaria officinalis ) recomandat pentru bronsita, laringita afectiuni ale rinichilor, boli ale cailor respiratorii, ulcer gastric, ulcer duodenal, boli ale rinichilor si ale vezicii urinare, diaree.

Ceai din Flori de Arnica 50g Ceaiul Casei

8,50 lei
Stoc epuizat
Ceai de flori de arnica (Arnica montana), supliment alimentar de la Trident Coprimex. Actiuni: antiinflamatoare, antiseptica si sustine vindecarea ranilor (este foarte eficienta in tratarea vanatailor).
Se afiseaza 73-84 din 84 articole