Lista produselor dupa producator Ceaiul Casei

pe pagina

Ceai din Radacina de Pir 50g Ceaiul Casei

Saruri minerale de potasiu si de fier, carotenoizi si vitamine din complexul B. Actiuni: diuretic, depurativ, sudorific, remineralizant, antibacterian, antifungic, antihipertensiv. Recomandari: inflamatii ale tubului digestiv, afectiuni ale cailor urinare, infectii respiratorii si reumatism.

Ceai din Plante - Anghinare 50g Ceaiul Casei

Ceaiul de anghinare este indicat pentru sustinerea sanatatii ficatului si pentru eliminare renala, sustine un nivel normal al lipidelor.

Ceai din Plante - Cretisoara 50g Ceaiul Casei

Cretisoara este folosita din vechime in diferite traditii pentru trezirea si amplificarea feminitatii si pentru vindecarea afectiunilor ginecologice feminine.

Ceai din Plante - Splinuta 50g Ceaiul Casei

Ceai de splinuta (Solidago virgaureae), planta cu efect astringent, expectorant, diuretic, colagog, antidiareic, antiinfectios, calmant, cicatrizant, antihemoragic.

Ceai din Plante - Talpa Gastei 50g Ceaiul Casei

Ceai din iarba (parti aeriene) de talpa-gastei, supliment alimentar ce sustine buna functionare a aparatului cardiovascular, mentine tensiunea arteriala in limite normale, relaxeaza si induce o stare mentala normala.

Ceai din Plante - Rostopasca 50g Ceaiul Casei

Ceaiul de rostopasca este folosit ca tratament pentru afectiuni ale ficatului si vezicii biliare si pentru buna functionare a sistemului digestiv.

Ceai din frunze de Rozmarin 50g Ceaiul Casei

Ceaiul de rozmarin este utilizat pentru imbunatatirea memoriei.

Ceai din Plante - Cimbrisor 50g Ceaiul Casei

Ceaiul de cimbrisor este un remediu naturist indicat in bronsite, tuse, astm, balonari, dureri de cap si epilepsie.

Ceai din Radacina de Tataneasa 50g Ceaiul Casei

Ceaiul din radacina de tataneasa este produs de Trident Coprimex si contrubuie la eliminarea discomfortului ce apare la nivelul articulatiilor, al ligamentelor si al tendoanelor, al pielii, al venelor hemoroidale si al mucoasei anale.

Ceai din Plante - Trei-Frati-Patati 50g Ceaiul Casei

Ceaiul din trei-frati-patati este un remediu impotriva alergiilor.

Ceai din Frunze – Zmeur 50g Ceaiul Casei

Ceai din frunze de zmeur (Rubus idaeus) in gama de produse `Ceaiul Casei`. Are efecte antiacide, astringente, antidiareice, hemostatice, antiseptice la nivel intestinal, diuretice si cicatrizante.

Ceai Galbenele 50g Ceaiul Casei

Ceai de galbenele Ceaiul Casei Trident Coprimex

Ceai din Flori de Salcam 50g Ceaiul Casei

Ceai de flori de salcam, supliment alimentar de la Trident Coprimex. Actiune: calmant, tonifiant, calmeaza tusea, aromatizant.

Ceai din Muguri de Pin 50g Ceaiul Casei

Este recomandat ca dezinfectant bronsic, descongestionant, antiseptic, antireumatic, antiiflamator si antimicrobian, diuretic, expectorant, sedativ, calmant etc. Indicatii: infectii respiratorii acute, raceala sau nas infundat, infectii urinare, candidoza.

Ceai din Plante - Branca Ursului 50g Ceaiul Casei

Ceai de branca-ursului (Heracleum sphondylium L), supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Actiuni: antireumatic, antispasmodic, carminativ, febrifug, odontalgic, stimulent. Recomandari: laringitelor, bronşitelor, impotenta, boli venerice, hipertensiune arteriala, dispepsie si diaree.

Ceai din Frunze de Coacaz Negru 50g Ceaiul Casei

Ceai de frunze de coacaz negru (Ribens nigrum), supliment alimentar in gama de produse Ceaiul Casei de la Trident Coprimex.

Ceai Anason Fructe 50g Ceaiul Casei

Ceai din fructe de anason Ceaiul Casei Trident Coprimex

Ceai din Plante - Sovarf 50g Ceaiul Casei

Ceaiul de sovarf este un supliment alimentar produs de Trident Coprimex. Are ca ingrediente active ulei volatil, timol, carvacrol, tanin, principii amare, antocianide, flavonoide si substante minerale,

Ceai din Plante - Tintaura 50g Ceaiul Casei

Ceai de tintaura, una dintre cele mai puternice plante detoxifiante din flora romaneasca.

Ceai din Plante – Pedicuta 50g Ceaiul Casei

Ceai din plante - Pedicuta (Lycopodium clavatum) in gama de produse `Ceaiul Casei` de la Trident Coprimex, un supliment alimentar utilizat traditional in tratamentul reumatismului si a artritei.

Ceai din Flori de Lavanda 50g Ceaiul Casei

Ceai de flori de lavanda (Lavandulae flos), supliment alimentar de la Trident Coprimex. Actiuni: lavanda induce o stare de relaxare optima, sustine un somn linistit si de buna calitata, contribuie la buna fnctionare a tractului intestinal. 

Ceai din Flori de Hibiscus 50g Ceaiul Casei

Supliment alimentar recomandat ca adjuvant in hipertensiune arteriala, edeme si afectiuni respiratorii (febra, tuse, infectii la nivelul tractului respirator).

Ceai Renalit F 50g Ceaiul Casei

Ceai amestec `Renalit F` Ceaiul Casei, pentru functionarea normala a rinichilor si a caior urinare.

Ceai din Frunze - Merisor 50 g Ceaiul Casei

Ceaiul din frunze de merisor (Vaccinium vitis-idaea) este un remediu naturist pentru tractul urinar.
Se afiseaza 25-48 din 84 articole