Lista produselor dupa producator Auga

Porridge de Ovaz cu Caise si Banane Bio 60g Auga

Terci de ovaz instant, cultivat in mod natural fara a epuiza solul, fara ingrasaminte chimice sau pesticide. Are in compozitie fructe si fructe de padure, este bogat in fibre si nu are adaos de zahar si produse lactate.

Porridge de Ovaz cu Fructe de Padure Bio 60g Auga

Un terci de ovaz cu zmeura, afine, merisoare si pudra de curmale, bogat in fibre si fara produse lactate. Pentru preparare, adaugati apa fiarta pana la linia marcata pe cutie (180ml), amestecati bine si asteptati 3 minute, dupa care serviti.

Supa Crema de Morcovi Bio 400g Auga

11,25 lei 12,50 lei -10%
O supa din morcovi cu textura cremoasa, preparata din morcovi si lapte de cocos, faina de orez, condimente si putina sare de mare. Pentru a fi servita este necesar doar sa o incalziti pentru 2-3 minute intr-o oala, amestecand constant.

Supa Minestrone Bio 400g Auga

12,50 lei
Supa Minestrone gata de servit, preparata din legume organice selectate, condimente italiene si putina sare de mare. Pentru a fi servita este necesar doar sa o incalziti pentru 2-3 minute intr-o oala, amestecand constant.

Supa de Porumb Dulce Bio 400g Auga

13,00 lei
Supa gata de servit din porumb, cu un gust natural dulce si textura cremoasa. Acesta supa este populara in Asia si America latina, pentru servirea ei fiind necesar doar sa o incalziti pentru 2-3 minute intr-o oala, amestecand constant.

Supa de Curry Picanta cu Crema de Cocos si Shiitake Bio 400g Auga

13,50 lei
Supa picanta de curry cu legume, crema de cocos, ciuperci shiitake aromate si lastari crocanti de bambus. Pudra de curry are o aromă unica, sarata si dulce iar ardeiul iute da gustul picant, supa fiind o alegere excelenta pentru iubitorii de gusturi exotice!
Se afiseaza 1-6 din 6 articole