Lista produselor dupa producator Aronia Charlottenburg

Gem de Aronia fara Zahar Bio 200g Aronia Charlottenburg

21,00 lei
Gem de aronia indulcit cu suc de mere, produs ecologic vegan fara adaos de zahar si fara conservanti. Ingrediente: fructe de aronia * minim 60%, suc de mere, pectina (ingredient natural de fructe), vitamina C. *ingredient certificat ecologic.

Fructe Deshidratate – Aronia Bio 200g Aronia Charlotenburg

26,00 lei
Fructele de aronia sunt uscate folosind temperatura controlata printr-un procedeu complex ce pastreaza intacte proprietatile si gustul fructelor. Sunt delicioase, servitile ca atare sau in diverse combinatii. Ingrediente: fructe deshidratate de aronia*. *ingredient certificat ecologic.

Catina Forte Bio 120cps Aronia Charlottenburg

93,50 lei
Capsule 100% naturale „Catina Eco Forte” de la Aronia Charlottenburg ce contin fiecare 400mg de extract crud / raw liofilizat din fructe proaspete de catina. Sunt obtinute prin tehnologia Freeze-Drying (liofilizare), avand prin urmare o concentratie mai mare de 5 ori de ingrediente active.

Aronia Forte Bio 120cps Aronia Charlottenburg

99,00 lei
Capsule cu cate 300mg de extract raw liofilizat de aronia, un supliment alimentar de la Aronia Charlottenburg 100% natural, raw, ecologic si vegan. Datorita tehnologiei Freeze-Drying folosita, aceste capsule au o concentratie de 5 ori mai mare fata de alte capsule din comert.

Suc de Aronia Bio 3l Aronia Charlottenburg

102,00 lei
Suc din fructe de aronia, de pe plantatia din Charlottenburg (unicul sat rotund din Romania), cultivate, culese si procesate in concordanta cu normele ecologice.

Suc de Afine Siberiene Bio 3l Aronia Charlottenburg

128,00 lei
Un suc realizat prin presare la rece fara aditivi, conservanti, adaos de zahar, apa sau coloranti, care-i pastreaza toate proprietatile vindecatoare. Albastre-mov si lunguiete, gustul acestor afine este delicios, asemanator cu un mix dintre afine, zmeura si coacaze negre.

Suc de Merisoare Bio 3l Aronia Charlottenburg

156,00 lei
Un suc realizat prin presare la rece fara aditivi, conservanti, adaos de zahar, apa sau coloranti, care pastreaza toate proprietatile vindecatoare ale fructelor. Merisoarele sunt mici, rotunde si rosii, cu gust intepator. Ele se consuma mai ales sub forme de sucuri sau confiate, avand un mix aparte de vitamine, minerale si antioxidanti.
Se afiseaza 1-7 din 7 articole