Lista produselor dupa producator Allos

Pasta Vegetala cu Dovleac si Ghimbir Bio 135g Allos

11,00 lei
Crema tartinabila cu 66% legume! Atat de multe legume delicioase intr-o singura pasta, convinge-te de asta. Gustul dulce al dovleacului, perfect completat de aroma picanta a ghimbirului si turmericului, poate fi savurat pe paine (ca atare) sau rafinat cu iaurt (ca sos).

Pasta Vegetala cu Rosii Cherry si Rucola Bio 135g Allos

14,50 lei
Crema tartinabila cu rosii cherry si rucola de la Allos, atat de multe legume delicioase intr-o singura pasta, convinge-te de asta. Duo-ul clasic cu rucola si rosii suculente intr-un singur borcan. Super gustos ca baza pentru bruschetta, dar poate fi savurat si pe paine, ca atare.

Pasta Cremoasa cu Rosii Cherry si Busuioc Bio 140g Allos

15,00 lei
Crema tartinabila naturala de la Allos, delicioasa si deosebit de cremoasa, care va asteapta! O puteti intinde pe paine, o puteti folosi ca sos sau pentru a rafina preparate (paste si sosuri). Un produs vegan ecologic fara gluten, cu rosii cherry, busuioc, usturoi, pudra de chili si sare de mare.

Crema Vegetala cu Ardei si Chili - Aufs Brot Bio 140g Allos

15,00 lei
O pasta tartinabila vegetala cremoasa, fina la intins pe paine, irezistibila! Cu o buna portie de spirit de pionierat, specialistii de la compania Allos au realizat in gama de produse `Auf's Brot` o crema naturala delicioasa si deosebit de cremoasa, ce are in compozitie amestecul picant de paprika si chili.

Crema Vegetala cu Mango si Curry - Aufs Brot Bio 140g Allos

15,00 lei
O pasta tartinabila vegetala cremoasa, fina la intins pe paine, irezistibila! Cu o buna portie de spirit de pionierat, specialistii de la compania Allos au realizat in gama de produse `Auf's Brot` o crema naturala delicioasa si deosebit de cremoasa, ce are in compozitie amestecul exotic de mango si curry.

Crema Vegetala Toskana - Aufs Brot Bio 140g Allos

15,00 lei
O pasta tartinabila vegetala cremoasa, fina la intins pe paine, irezistibila! Cu o buna portie de spirit de pionierat, specialistii de la compania Allos au realizat in gama de produse `Auf's Brot` o crema naturala delicioasa si deosebit de cremoasa, ce are in compozitie amestecul delicios de vinete, dovlecel si boia de ardei.

Halva cu Susan si Miere – Bio 75g Allos

18,50 lei
Semintele de susan prajite si macinate dau acestui produs un gust usor acid de nuca, iar dulceata aromata a mierii il completeaza minunat. Halvaua Allos este savuroasa si nutritiva, foarte populara ca desert cu iaurt proaspat sau servita ca atare.

Crema Vegetala Tartinabila din Linte Ardei si Mango Bio 140g Allos

18,00 lei
Stoc epuizat
O pasta preparata din linte rosie, `paprika` si mango, picanta si fructata, de un galben stralucitor! Un produs ecologic vegan, fara gluten.

Crema Vegetala Tartinabila din seminte de Mac si Avocado Bio 140g...

18,50 lei
Stoc epuizat
Seminte mici - dragoste mare! Semintele de mac combinate cu avocado dau un gust delicios si aduc portia suplimentara nutrienti pe paine. Un produs ecologic vegan, fara gluten.
Se afiseaza 1-9 din 9 articole