Lista produselor dupa producator Albina Carpatina

18,50 lei
Supliment alimentar 100% natural usor de asimilat in organism, cu efecte antioxidante si antibacteriene. Combinatia dintre miere si catina asigura buna functionare a organismului, produsul fiind recomandat pentru intarirea sistemului imunitar.
33,00 lei
Extract 100% natural de propolis verde cu un continut bogat in polifenoli care contribuie la cresterea rezistentei naturale a organismului. Produsul este un antioxidant forte ce protejeaza celulele inimii si ale creierului impotriva stresului oxidativ, intarziind procesele de imbatranire.
20,50 lei
Stoc epuizat
Spray de gat cu propolis, ulei de pin, salvie si portocal fara alcool, `Albina Carpatina` Apicola Pastoral Georgescu. Este un supliment alimentar 100% natural pantru mentinerea sanatatii cailor respiratorii superioare (cavitate bucala, nas, gat, amigdale, faringe), crescand rezistenta si capacitatea de adaptare a organismului pe timpul sezonului rece.
30,00 lei
Stoc epuizat
Fagurii cu miere sunt un amestec de miere, polen, propolis si ceara, fiind foarte apreciat atat ca aliment cat si ca tratament in cazul unor afectiuni. Implicand doar simpla lor extragere, fara alte tratamente pentru prelucrare, este unul din cele mai naturale si mai pure produse apicole folosit ca atare inca din antichitate.
Se afiseaza 1-4 din 4 articole