Nou Pret redus!
Pachet promo imunitate pentru copii

Pachet promo imunitate pentru copii

Ultimele bucati in stoc!

promo_imunitate_copii

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

246,08 lei

289,50 lei

-15%

in loc de 289,50 lei

Continut pachet

1 x Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 1000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

49,50 lei
VITA-D-LIP - Vitamina D Lipozomala 1000UI - contine o cantitate ridicata  de vitamina D liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

1 x Plasma izotonic fiole 300ml Quinton

125,00 lei
Plasma Quinton contine toate mineralele necesare pentru buna functionare si regenerarea celulelor noastre iar datorita biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuseste sa redea sistemului celular echilibrul si vitalitatea. 

1 x Vitamina C Lipozomala cu aroma de cirese, Ascolip 500mg 30dz...

115,00 lei
30 de pliculete de 500mg de vitamina C obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate Liposhell, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.

Descriere

Bundle-ul " Imunitate pentru copii" este o combinatie de produse premium pentru sustinerea sistemului imunitar si mineralizare a organismului. Fiecare produs din acest set a fost selectat cu atentie pentru a oferi beneficii semnificative pentru sanatate:

Plasma izotonic fiole 300ml Quinton

Este un supliment nutritional sub forma lichida, extras de la o adancime de aproximativ 30 de metri, dintr-o zona oceanica bogata in fitoplancton si zooplancton.

Plasma izotonic este obtinut dupa un protocol stiintific stabilit inca de acum 120 de ani, de catre savantul francez René Quinton.

Plasma de Quinton contine toate mineralele necesare pentru buna functionare si regenerarea celulelor noastre iar datorita biodisponibilitatii ionice a elementelor sale constitutive, reuseste sa redea sistemului celular echilibrul si vitalitatea. 

De obicei, cantitate de energie consumata pentru absorbtia, asimilarea si eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decat energia obtinuta in urma cosumului acestuia. In plus, cele mai multe suplimente alimentare au o putere de absorbtie scazuta, fortand organismul sa elimine elementele neasimilate - aceasta sarcina cauzeaza dezhidratare si acidifiaza organele (intestinul, ficatul si rinichii).

Plasma izotonic Quinton se absoarbe de catre intestin prin difuzie pasiva - asta deoarece materialul organic si mineral a fost digerat in prealabil de catre zooplancton,  asadar, el nu necesita o digestie activa, caci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversarii barierei hemato-encefalice.

In plus, asemanarile dintre sange si apa de mare permit o regenerare celulara completa si induc o stare de vitalitate si echilibru.

Plasma izotonic Quinton izotonizata este un supliment alimentar integral si bio-disponibil, care acopera toate carentele de minerale a organismului fara sa lase in urma nici un element rezidual.

Utilizare de catre copii:

Se poate folosi direct forma de Plasma izotonica Quinton fiole pentru o etapa de acomodare la copii pana intr-un an precum si copiii care au alergii, disbioze intestinale, parazitoze, etc.

Acolo este necesara o acomodare de 1-2 saptamani cu Quinton izotonic, din din punct de vedere „informațional” sau homeopatic.

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sange, lichid extracelular, limfa) se recomanda:

 • Prima luna: 3 fiole pe zi (dimineata, dupa-amiaza si seara), inainte de mese.
 • A doua luna: 2 fiole pe zi; una dimineata iar cealalta dupa-amiaza, inainte de masa.
 • A treia luna: 1 fiola inainte de micul dejun.

Vitamina C Lipozomala cu aroma de cirese, Ascolip 500mg 30dz Liposhell

30 de pliculete de 500mg de vitamina C obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate Liposhell, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie. Studiile stiintifice au dovedit ca Vitamina C lipozomala are o absorbtie intestinala mai accelerata si protejeaza mai bine tiroida in fata agentilor iritanti, prin comparatie cu Vitamina C clasica. Suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente functionale eficiente, simple, administrate pe cale orala, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

Vitamina C este esentiala pentru dezvoltarea normala a organismului si pentru mentinerea unui numar mare de functii vitale ale acestuia, iar corpul uman nu poate să produce propria vitamina C. El trebuie sa o obtina din alimente si suplimente alimentare, iar vitamina C lipozomala obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate Liposhell, care o protejeaza de sucurile gastrice, ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.

Avantajele Vitaminei C Lipozomale

 • Vitamina C lipozomala este de inalta calitate;

 • are o incapsulare prelungita si stabila a vitaminei C;

 • are biodisponibilitate crescuta;

 • este transportata sub forma nemodificata in organism (protectie impotriva factorilor care produc degradarea: oxigen, suc gastric);

 • penetreaza mai usor in organele / tesuturile specifice (transport tintit);

 • este mentinut pe termen lung un nivel ridicat de vitamina C in zona tinta.

Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 1000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

VITA-D-LIP - Vitamina D Lipozomala 1000UI - contine o cantitate ridicata  de vitamina D liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.   

Vitamina D este una dintre numeroasele substante nutritive de care organismul are nevoie pentru a ramane sanatos. Alaturi de calciu, vitamina D ajuta la formarea oaselor si la mentinerea sanatatii lor. In plus, blocheaza eliberarea hormonului paratiroidian, care reabsoarbe tesutul osos, conducand la subtierea si slabirea oaselor, fapt care creste riscul de fracturi.

Ce diferentieaza Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP de o vitamina D traditionala?

 • vitamina D invelita in dublul strat lipidic al lipozomilor nu necesita solventi aditionali (cum ar fi uleiul vegetal) si spre deosebire de prezentarea uleioasa formeaza o dispersie stabila in apa 
 • lipozomii formeaza o bariera protectiva care apara nutrientul (Vitamina D) de efectele radicalilor liberi si alti factori degradanti din tractul gastro-intestinal. 
 • structura membranei lipozomale LIPOSHELL este foarte similara cu structura membranelor celulare din organismele vii. Lipozomii LIPOSHELL sunt alcatuite din fosfolipide ceea ce le face complet biodegradabile si inerte din punct de vedere biologic 
 • tehnologia unica LIPOSHELL garanteaza ca forma lipozomala de vitamina D nu contine solvneti organici cum ar fi etanolul
 • Tehnologia de fabricatie a vitaminei D lipozomale asigura o dimensiune atat de mica a lipozomilor incat ele sa fie absorbite optim in tractul gastro-intestinal 
 • lipozomii faciliteaza eliberarea controlata si livrarea efectiva a nutrienului in zona de interes tintita si anume in interiorul celulei 

Datorita continutului de vitamina D VITA-D-LIP 1000 UI poate fi folosit:

 • La copii peste 1 an, adolescenti, si adulti pentru suplimentarea dietei cu vitamina D
 • La persoanele care se expun foarte putin la lumina solara datorita stilului lor de viata
 • in perioadele de toamna-iarna datorita luminii solare disponibile reduse
 • in timpul verii datorita utilizarii cosmeticelor cu protectie UV care reduc capacitatea de sintetizarea vitaminei D in piele (7)
 • la persoanele cu piele mai inchisa la culoare (creole). Pielea lor sintetizeza mai greu vitamina D datorita contunutuli mare de melanina (pigment) care actioneaza ca o protectie UV naturala.

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Pachet promo imunitate pentru copii

Pachet promo imunitate pentru copii

Bundle-ul " Imunitate pentru copii" este o combinatie de produse premium pentru sustinerea sistemului imunitar si mineralizare a organismului. Fiecare produs din acest set a fost selectat cu atentie pentru a oferi beneficii semnificative pentru sanatate.

Da Nu