Sirop Tapioca - Eco 1150g Biorganik

5999559313110

Produs nou

Biorganik

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Descriere

Sirop tapioca „SyrupLife” Biorganik, indulcitor natural fara gluten obtinut din amidonul din tuberculii de cassava.Siropul de tapioca este un indulcitor natural obtinut din tuberculii de casava/manioc (cassava in engleza/lat. Manihot esculenta) prin hidroliza cu enzime naturale. Are o culoare aurie deschisa si aroma neutra, fiind folosit ca indulcitor pentru bauturi vegetale sau din fructe, smoothie-uri, dulciuri sau siropuri de casa. La copt este preferat deseori ca inlocuitor pentru siropul de porumb, pentru zahar sau pentru siropul de artar, dar produsele care il contin pot deveni „lipicioase” daca sunt coapte un timp prea indelungat, datorita continutului sau ridicat de amidon. Glucoza din siropul de tapioca este repede absorbita in sange in timp ce digerarea carbohidratilor complexi pe care ii contine poate dura 2-3 ore, furnizandu-se organismului un flux constant de energie pe toata aceasta perioada.Ingrediente: amidon din cassava/manioc*, apa. * certificat ecologic.
Valori nutritionaleUM/100g
EnergiekJ1315
 kcal314
Proteineg0,1
Carbohidratig98
zaharurig85
Lipideg0,1
acizi grasi saturatig0,1
Sareg0,42
Recomandari: siropul de tapioca are o aroma neutra, putand fi folosit ca indulcitor pentru bauturi, smoothie-uri, dulciuri sau siropuri de casa.Tara de origine: Belgia.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(4 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (4)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-04-06

In general producatorii responsabili se feresc sa specifice indicele glicemic pentru ca nu este un indicator precis. Raspunsul/reactia glicemic de la om la om difera de aceea acest indicator nu este exact. Pentru a avea un rezultat relevant trebuie facute studii clinice chiar si pe 100 persoane din care sa rezulte o medie. Neoficial cel mai probabil idicele glicemic de la siropul de tapioca este mare, in jur de 70-80. Daca doriti indulcitor cu indice glicemic cat mai mic atunci va recomand inulina din agave.

   Nota 
   2018-03-01

   Buna ziua! Îmi puteți spune ce indice glicemic are? Mulțumesc anticipat!

     Nota 
     2018-02-26

     SIROP TAPIOCA Eco 1150g nu mai este in oferta producatorului la acest gramaj. Este diponibil numai la 365g aici...

       Nota 
       2018-02-25

       Când revine acest produs pe stoc? Doresc să-l cumpăr de câteva luni... Vă rog, un răspuns, dacă se poate! :)

         Comentariul tau

         Sirop Tapioca - Eco 1150g Biorganik

         Sirop Tapioca - Eco 1150g Biorganik

         Indulcitor natural fara gluten din amidon din tuberculi de cassava Are o aroma neutra putand fi folosit ca indulcitor pentru bauturi smoothie uri dulciuri sau siropuri de casa

         Da Nu