Sanatate de Fier

bundle08

Produs nou

LIPOSHELL
Obtine o reducere. Detalii

149,00 lei

in loc de 175,00 lei

Continut pachet

1 x Vitamina C Lipozomala ASCOLIP 1000mg, 30 plicuri LIPOSHELL

125,00 lei
ASCOLIP - Vitamina C Lipozomala 1000mg (1g) - contine vitamina C liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

1 x Fier Lipozomal FE-LIP 20mg 30 plicuri Liposhell

50,00 lei
Fierul este un micronutrient esential care joaca multe roluri importante in organism.

Descriere

Pachetul contine:

ASCOLIP - Vitamina C Lipozomala 1000mg (1g) 

Contine vitamina C liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

Vitamina C este esentiala pentru functionarea normala a organismului dar corpul uman nu este in masura sa o produca si trebuie sa o preia din alimente si suplimente alimentare. 

FE-LIP® - Fier Lipozomal 20mg, 30 plicuri Liposhell

Contine fier incapsulat in lipozomi, ceea ce permite acestuia sa fie livrat prin intermediul sistemului limfatic, dar si prin intermediul sistemului circulator, asa cum se intampla cu suplimentele traditionale.

Utilizarea ambelor moduri de absorbtie a fierului in FE-LIP® permite imbunatatirea semnificativa a absorbtiei acestuia si creste eficacitatea preparatului.

Forma lipozomala a fierului asigura un risc mai mic de efecte secundare ale sistemului digestiv, tipic pentru fierul utilizat intr-o forma traditionala, cum ar fi: gust metalic, greata, varsaturi, dureri abdominale, constipatie. Datorita incapsularii fierului, FE-LIP® nu provoaca o crestere excesiva a bacteriilor, responsabila de aparitia efectelor secundare.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sanatate de Fier

Sanatate de Fier

Da Nu