Psyllium Tarate 150g Sano Vita

6420106777721

Produs nou

Sano Vita

11,50 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Descriere

Tarate de psyllium (Plantago psyllium) Sano Vita, un „pansament” al mucoasei intestinale ce are si efect de stimulare si normalizare a tranzitului intestinal, si incetineste absorbtia zaharului in sange.

Psyllium este numele comun pentru o serie de plante din genul Plantago (gen de care apartine si patlagina) ale caror seminte sunt comercializate pentru continutul lor ridicat de fibre, prezente in special in tarate. Acestea absorb apa in exces si substantele toxice din intestine, isi maresc volumul si astfel stimuleaza peristaltismul si usureaza tranzitul intestinal, reducand atat simptomele constipatiei cat si cele de diaree usoara. Ayurveda le recomanda pentru curatarea colonului si pentru circulatia sangelui.

Taratele de psyllium se pot servi adaugate la diverse preparate, musli, smoothie, retete raw vegan, inghetate sau deserturi. Avand in vedere ca taratele de psyllium absorb apa si toxine din intestine de 10 ori greutatea lor, administrarea lor trebuie dublata de un consum corespunzator de apa.

Plantago psyllium creste mai ales in nordul Africii si sudul continentului european (Franta, Spania), si este folosita in scop terapeutic pentru semintele sale asemanatoare cu cele de in, atat ca aspect cat si ca proprietati si utilizare. Se folosesc semintele ca atare sau de multe ori numai coaja lor, respectiv taratele.Taratele de psyllium sunt foarte bogate in fibre alimentare solubile şi insolubile, mucilagii și uleiuri, au efect depurativ, emolient și calmant, actionand si ca pansament al mucoasei intestinale. Ele stimuleaza si normalizeaza tranzitul intestinal si incetinesc absorbtia zaharului in sange. Ingrediente: tărâță de psyllium. Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic. 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Psyllium Tarate 150g Sano Vita

Psyllium Tarate 150g Sano Vita

Tarate de psyllium Plantago psyllium Sano Vita un pansament al mucoasei intestinale ce are si efect de stimulare si normalizare a tranzitului intestinal si incetineste absorbtia zaharului in sange

Da Nu