Pret redus!
Kids Winter Pack

Kids Winter Pack

bundle03

Produs nou

Diversi producatori

144,84 lei

174,50 lei

-17%

in loc de 174,50 lei

Continut pachet

1 x
125,00 lei
ASCOLIP - Vitamina C Lipozomala 1000mg (1g) - contine vitamina C liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  
1 x
49,50 lei
VITA-D-LIP - Vitamina D Lipozomala 1000UI - contine o cantitate ridicata  de vitamina D liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

Descriere

Pachetul contine:

Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 1000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

Vitamina D in varianta lipozomala, cu absorbtie crescuta, datorita stratului lipidic dublu, care o protejaza de mediul dur al tractului gastro-intestinal si ii asigura absorbtia direct in interiorul celulelor.

Este un supliment alimentar care se recomanda pentru functionarea normala a sistemului imunitar si mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular.

Vitamina C Lipozomala ASCOLIP 1000mg, 30 plicuri LIPOSHELL

Supliment alimentar in forma liciha ce se absoarbe rapid, direct in interiorul celulelor, protejandu-le de stresul oxidativ.

Totodata, vitamina C imbunatateste imunitatea si asigura functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, a vaselor de sange si a sistemului nervos. Contribuie la productia de colagen si la mentinerea elasticitatii pielii.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Kids Winter Pack

Kids Winter Pack

Da Nu