Kids Winter Pack

bundle03

Produs nou

Diversi producatori
Obtine o reducere. Detalii

145,00 lei

in loc de 174,50 lei

Continut pachet

1 x Vitamina C Lipozomala ASCOLIP 1000mg, 30 plicuri LIPOSHELL

125,00 lei
ASCOLIP - Vitamina C Lipozomala 1000mg (1g) - contine vitamina C liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

1 x Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 1000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

49,50 lei
VITA-D-LIP - Vitamina D Lipozomala 1000UI - contine o cantitate ridicata  de vitamina D liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  

Descriere

Pachetul contine:

Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 1000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

Vitamina D in varianta lipozomala, cu absorbtie crescuta, datorita stratului lipidic dublu, care o protejaza de mediul dur al tractului gastro-intestinal si ii asigura absorbtia direct in interiorul celulelor.

Este un supliment alimentar care se recomanda pentru functionarea normala a sistemului imunitar si mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular.

Vitamina C Lipozomala ASCOLIP 1000mg, 30 plicuri LIPOSHELL

Supliment alimentar in forma liciha ce se absoarbe rapid, direct in interiorul celulelor, protejandu-le de stresul oxidativ.

Totodata, vitamina C imbunatateste imunitatea si asigura functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, a vaselor de sange si a sistemului nervos. Contribuie la productia de colagen si la mentinerea elasticitatii pielii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2021-11-22

Imunitate la pachet

Folosesc produsele vitamina C lipozomala 1000mg si vitamina D 1000mg pentru cresterea imunitatii pe timp de iarna atat pt noi adultii, dar si pt cei doi adolescenti ca suplimente fiind in crestere.Sunt foarte multumita mai ales de forma usoara de administrare si de ce nu de pretul pachetului.
Recomand mai ales celor care au afectiuni osoase sau anemii si pentru care aceste vitamine sunt o necesitate.

   Comentariul tau

   Kids Winter Pack

   Kids Winter Pack

   Da Nu