Pret redus!
Imuno Pack

Imuno Pack

bundle_imuno

Produs nou

197,10 lei

219,00 lei

-10%

in loc de 219,00 lei

Continut pachet

1 x
125,00 lei
ASCOLIP - Vitamina C Lipozomala 1000mg (1g) - contine vitamina C liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  
1 x
60,00 lei
VITA-D-LIP - Vitamina D Lipozomala 4000UI - contine o cantitate ridicata  de vitamina D liposomala, obtinuta prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL, care o protejeaza de sucurile gastrice si ii permite transportul eficient in organism si-i asigura o mai buna absorbtie.  
1 x
34,00 lei
Q-Imuno cu Cordyceps si Astragalus - supliment alimentar pentru mentinerea sanatatii imunitare si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Descriere

Imuno Pack pentru intarirea imunitatii:

Vitamina C Lipozomala ASCOLIP 1000mg, 30 plicuri LIPOSHELL

Varianta lipozomala a vitaminei C ii asigura acesteia un transfer rapid, direct in interiorul celulelor, cu o biodisponibilitate ridicata. 

Este un supliment alimentar in forma lichida, care se recomanda pentru intarirea imunitatii si a sistemului nervos, in perioade de stres si stil de viata intens.

Q-Imuno cu cordyceps si astragalus 60 cps Kotys

Este un supliment alimentar premium, recomandat pentru mentinerea functionarii optime a sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina D Lipozomala VITA-D-LIP 4000UI, 30 plicuri LIPOSHELL

Este o vitamina esentiala pentru buna functionare a sistemului imunitar, a celui osos si a celui muscular.

Se recomanda ca si supliment alimentar in perioadele reci, cand lumina soarelui este redusa, iar capacitatea pielii de a sisntetiza vitamina D este diminuata si la adlutii care au deficit de vitamina D.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Imuno Pack

Imuno Pack

Imuno Pack pentru intarirea imunitatii

Da Nu