Storcator Manual BPA free, Koju Verde

4897053540029

Produs nou

koju

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Descriere

Storcator Manual BPA free, Koju Verde - storcator manual pentru fructe, legume si lastari, obtinut din materiale plastice fara Bisfenol A. Realizat din poliester termoplast „PCTG” conform standardelor de siguranta alimentara din SUA (FDA) si China, storcatorul manual Koju are la baza sa o ventuza foarte puternica ce ii asigura stabilitatea si functionarea in conditii de siguranta si este prevazut la interior cu filtre ce permit extragerea unei cantitati sporite de suc din fructe, legume si lastari.

 • Cu storcatorul manual Koju obtineti usor si eficient alimente si bauturi sanatoase.
 • Storcatorul manual Koju poate fi folosit si pentru a obtine suc de rosii.

Bisfenol A (Bisphenol A) este un compus organic sintetic cu formula chimica (CH3)2C(C6H4OH)2 si apartine grupului de derivati difenilmetanici si bisfenoli, cu doua grupe hidroxifenil. Din punct de vedere fizic se prezinta sub forma de solid incolor solubil in solventi organici dar slab solubil in apa si este folosit in uz comercial incepand din 1957. Este un material de pornire pentru sinteza materialelor plastice (in special policarbonati si rasini epoxidice dar si unele polisulfone si materiale de nisa), materialele plastice pe baza de BPA fiind transparente si dure (sticle de plastic, echipamente sportive, CD-uri, DVD-uri, conducte de apa, acoperiri pe interiorul unor cutii pentru alimente si bauturi etc.). In ceea ce priveste siguranta utilizarii acestor produse, s-a constatat ca BPA este un xenoestrogen (compus natural sau sintetic cu proprietati similare hormonilor) ce imita estrogenii si este implicat in cazuri de pubertate precoce si alte dereglari ale sistemului reproductiv).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=ylZAyHbVHEA

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Storcator Manual BPA free, Koju Verde

Storcator Manual BPA free, Koju Verde

Realizat din poliester termoplast PCTG conform standardelor de siguranta alimentara din SUA FDA si China storcatorul manual Koju are la baza sa o ventuza foarte puternica ce ii asigura stabilitatea si functionarea in conditii de siguranta si este prevazut la interior cu filtre ce permit extragerea unei cantitati sporite de suc din fructe legume si lastari

Da Nu