Spray Curatat Pete - Eco 100ml Sonett

4007547200043

Produs nou

Sonett
Ecologic

Descriere

Spray Sonett pentru indepartat pete de pe tesaturile delicate din lana si matase, cu Quillaja bio. Produs vegan certificat ecologic suta la suta biodegradabil, eficient pentru pete de fructe, cacao, pix, grasime etc. Ingrediente/100g: surfactanti neionici (din zaharuri) 5-15g, alcool vegetal (etanol), glicerina vegetala* 1-5g, extract de Quillaja*, citrat - sub 1g, uleiuri esentiale naturale de lavanda* si salvie* (contin linalool*, limonen*), aditivi balsamici*, apa incarcata (diferenta pana la 100g). *ingredient certificat ecologic/recoltat din flora salbatica.

Mod de utilizare:

 1. Pentru indepartarea petelor: verificati rezistenta culorii pe o zona ascunsa, daca este necesar. Puneti un prosop de hartie sub tesatura patata, spreiati pata din imediata sa apropiere si lasati sa actioneze circa 30secunde, tamponati temeinic cu hartie absorbanta peste pata (nu frecati). Umeziti cu apa o noua foaie de hartie, puneti o noua hartie uscata sub tesatura si tamponati temeinic din nou.
 2. Pentru pretratarea confectiilor: spreiati tesatura patata din imediata sa apropiere, lasati sa actioneze circa 10minute si puneti-o direct in masina de spalat.
Sonett este unul dintre pionierii detergentilor ecologici, promoveaza biotehnologiile si sustine renaturalizarea apelor folosite la spalarea rufelor si la curatenie. Produsele sale sunt 100% biodegradabile, nu contin ingrediente apreciate ca periculoase pentru mediu si pentru sanatate sau care provoaca alergii (OMG sau nanoparticule, conservanti, arome sau coloranti sintetici, enzime, ingrediente pe baza de petrol, agenti de inalbire sau alergeni), au la baza doar surfactanti de origine vegetala foarte eficienti, obtinuti din plante provenind din culturi ecologice si biodinamice, iar uleiurile si uleiurile esentiale folosite provin toate din agricultura ecologica. Calitatea dinamica a detergentilor Sonett este asigurata de folosirea unor ingrediente (aditivii pentru detergentii balsamici: tamaie, aur, rasina de mir, frunze de dafin, ulei de masline si sare roz) ce sunt initial „ritmate” cu mixere Oloid*1, si de apa utilizata pentru produsele lichide. Aceasta este mai intai energizata in 12 vase de sticla cu forma de ou*2 , lasata fiind sa curga liber prin acestea intr-un lant de vartejuri naturale. *1 – Mixerul Oloid are elementul aflat in miscare de forma unui oloid, corp geometric dinamic (nu are pozitie de echilibru), a carui suprafata laterala inveleste doua cercuri egale pozitionate in plane perpendiculare unul pe celalalt, cu centrele plasate fiecare pe circumferinta celuilalt. Fixat pe doua brate dublu articulate, oloidul respectiv are o miscare pulsatorie regulata ce descrie o curba lemniscata (forma unui 8 culcat (infinit)) compusa dintr-o rotatie ce il pastreaza mereu tangent la un plan orizontal si o translatie in plan orizontal. Miscarea ovoidului ritmeaza astfel lichidele si le imprima un impuls lemniscatic revitalizant. *2 - Forma oului este o structura primordiala, vasul de gestatie al naturii, al carui generatoare urmareste linia spiralei bazata pe proportia de aur (numarul de aur). Structurata in intregime doar din curbe, forma oului este esenta feminitatii si genereaza rezonante cu armoniile receptivitatii si ale creativitatii. Rotirea apei in sensul de rotatie al pamantului (in jurul axei sale) adauga energiilor imprimate de vas un plus de creativitate, iar daca rotatia are loc in sens invers se disperseaza energiile negative. Produs in Germania.

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Spray Curatat Pete - Eco 100ml Sonett

Spray Curatat Pete - Eco 100ml Sonett

Spray Sonett pentru indepartat pete de pe tesaturile delicate din lana si matase cu Quillaja bio Produs vegan certificat ecologic suta la suta biodegradabil eficient pentru pete de fructe cacao pix grasime etc

Da Nu