Solutie universala de curatat Senzitiv Bio 1L Sodasan

4019886000352

Produs nou

Sodasan

24,50 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Detergent lichid universal „Sensitive” Sodasan, 100% biodegradabil. Elimina murdaria de pe toate suprafetele lavabile din casa (lemn, piatra, materiale sintetice sau laminate, etc.), lasand locuinta curata, igienizata si un discret parfum proaspat. Poate fi folosit si cu apa dura, fiind recomandat in special persoanelor cu pielea sensibila.

Acest detergent este preparat din sapunuri din uleiuri vegetale de inalta calitate, nu contine coloranti sau conservanti, avand o formula foarte blanda si delicata cu pielea.Detergentul lichid universal Sodasan contine doar surfactanti vegetali, fiind obtinut in urma unui proces special de saponificare la temperaturi scazute.Surfactantii din zaharuri continuti, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, prezinta cele mai bune calitati in ceea ce priveste biodegradabilitatea, dupa sapun, si curata foarte bine si in apa grea. Sodasan finanteaza replantarea padurilor, in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.INCI: aqua, alkylpolyglucoside, d-glucopyranose, potassium soap*, potassium citrate*, alcohol denat., sodium bicarbonate, parfum. *ingredient din culturi ecologice controlate. Valoare pH: 8.5-9.Dozare: pentru spalari curente se folosesc 25 ml (circa 2 linguri) la 5 l de apa, in cazurile de murdarie dificil de indepartat doza putand fi crescuta la 50 ml.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie universala de curatat Senzitiv Bio 1L Sodasan

Solutie universala de curatat Senzitiv Bio 1L Sodasan

Detergent lichid universal Sensitive Sodasan 100 biodegradabil Elimina murdaria de pe toate suprafetele lavabile din casa lemn piatra materiale sintetice sau laminate etc fiind recomandat in special persoanelor cu pielea sensibila

Da Nu