Solutie Pentru Clatit Vase Neparfumata - Eco 500ml Sodasan

4019886000802

Produs nou

Sodasan

23,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Solutie neparfumata de clatit pentru masinile de spalat vase, Sodasan. Este un produs bio vegan ce actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a apei, astfel incat aceasta se scurge mai bine de pe vase, iar vesela spalata se usuca fara pete.
 • Vase si tacamuri uscate, stralucitoare.
 • Potrivita pentru toate masinile standard de spalat vase.
 • Are la baza surfactanti vegetali.
CO2 Neutral – Sodasan finanteaza replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare. Ingrediente: apa (peste 30 g), acid citric (5-15 g), alcool, citrat (sub 5 g), surfactanti din zaharuri (neionici). Suta la suta din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.Mod de utilizare: se introduce solutie de clatire in compartimentul corespunzator al masinii, respectand instructiunile de dozare ale masinii de spalat vase. Solutia de clatire este distribuita automat de masina in ultima etapa din ciclul de spalare a vaselor.Atentie: in cazul in care observatii urme albe de calcar pe vasele/tacamurile spalate, setati indicele pentru agentul de clatire la o valoare mai mare. Mai multe detalii veti gasii in manualul de utilizare al masinii de spalat vase.Produs in Germania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie Pentru Clatit Vase Neparfumata - Eco 500ml Sodasan

Solutie Pentru Clatit Vase Neparfumata - Eco 500ml Sodasan

Solutie neparfumata de clatit pentru masinile de spalat vase Sodasan Este un produs bio vegan ce actioneaza prin reducerea tensiunii superficiale a apei astfel incat aceasta se scurge mai bine de pe vase iar vesela spalata se usuca fara pete

Da Nu