Solutie Detartranta - Eco 1l Sodasan

4019886017503

Produs nou

Sodasan

22,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Solutie detartranta cu acid citric, pentru indepartarea eficienta a depunerilor de calcar de pe aparatele electrice (masina de cafea, ceainic, fier de calcat, masina de spalat, obiecte sanitare, etc.). Produsul nu contine coloranti sau conservanti.

Cum acidul citric are un pH foarte scazut poate sa dizolve depunerile de calcar si, fiind fara miros, este adecvat pentru utilizare in industria alimentara.

Sodasan finanteaza replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ). Pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

Ingrediente: >30% apa, 15-30% acid citric.Dozare:
 • masina de spalat rufe: introduceti 1000 ml de solutie detartranta Sodasan in masina de spalat si porniti un ciclu de spalare la 60 de grade, fara rufe in masina;
 • masina de spalat vase: introduceti 1000 ml de solutie detartranta Sodasan in masina de spalat si incepeti un ciclu fara vase in masina;
 • masina de cafea: amestecati 200 ml de solutie detartranta Sodasan cu 800 ml de apa si treceti solutia obtinuta prin aparat;  rulati apoi apa curata prin masina pana cand apa iese limpede; respectati intotdeauna instructiunile producatorului aparatului;
 • in cazul echipamentului sanitar (accesorii chiuveta, bazine WC, accesorii ceramice sau placi ceramice) aplicati solutia detartranta Sodasan nediluata, lasati-o sa actioneze si clatiti apoi cu apa curata; va rugam sa purtati manusi de cauciuc!
Atentie: deoarece produsul este foarte acid, va rugam sa urmati toate instructiunile de siguranta de pe eticheta, cu atentie. Provoaca iritatii severe ale ochilor si iritatii ale pielii.
 • A nu se lasa la indemana copiilor.
 • Daca va simtiti rau apelati la un medic.
 • In cazul contactului cu pielea, spalati bine cu multa apa si sapun.
 • In cazul contactului cu ochii, clatiti prudent cu apa. Daca este cazul, indepartati dupa posibilitati lentilele de contact si clatiti in continuare.
 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-08-28

Nu credeam ca o solutie cu asa putine ingrediente poate face cabina de dus sa luceasca. Abia se simte mirosul. Faptul ca nu are miros puternic de chimicale reprezinta un plus. Pentru mine e un produs excelent!

   Comentariul tau

   Solutie Detartranta - Eco 1l Sodasan

   Solutie Detartranta - Eco 1l Sodasan

   Solutie detartranta cu acid citric pentru indepartarea eficienta a depunerilor de calcar de pe aparatele electrice masina de cafea ceainic fier de calcat masina de spalat obiecte sanitare etc Produsul nu contine coloranti sau conservanti

   Da Nu