Solutie Curatat Geamuri - Eco 500ml Sodasan

4019886019002

Produs nou

Sodasan

Acest produs nu mai face parte din oferta curenta

Ecologic

Descriere

Solutie universala sub forma de spray pentru curatat suprafete netede (geamuri, oglinzi, faianta si gresie). Este obtinut cu o apa special procesata pentru a nu contine minerale nocive, contine alcool pur fara conservanti, detergenti sau enzime, putand fi utilizata bine si cu carpe din microfibra.

Sodasan finanteaza replantarea padurilor, in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

Ingrediente INCI: apa, alcool denat., citrate.

Mod de utilizare: pe suprafata de curatat de pe care s-a inlaturat in prealabil murdaria dificila se pulverizeaza produsul uniform folosind capul de pulverizare si apoi se usuca suprafata frecand-o bine cu o carpa ce nu lasa scame.

Valoare pH: 5,0-7,0.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie Curatat Geamuri - Eco 500ml Sodasan

Solutie Curatat Geamuri - Eco 500ml Sodasan

Solutie universala sub forma de spray pentru curatat suprafete netede geamuri oglinzi faianta si gresie Este obtinut cu o apa special procesata pentru a nu contine minerale nocive contine alcool pur fara conservanti detergenti sau enzime putand fi utilizata bine si cu carpe din microfibra

Da Nu