Solutie Curatat Baie-Obiecte Sanitare - Eco 0.5l Sonett

4007547301542

Produs nou

Sonett

26,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Solutie 100% biodegradabila ce indeparteaza eficient si rapid depunerile de calcar de pe fitinguri, otel inoxidabil, gresie, peretii de dus sau locuri greu accesibile, in bai si bucatarii. Este foarte eficient cand trebuiesc indepartate in acelasi timp depuneri de calcar si grasime.

Rezultate stralucitoare la o calitate ecologica perfecta!

Produsele de curatare Sonett au ingrediente biodinamice si ecologice ce curata eficient fara sa afecteze pielea sau mediul ambiant. Toti surfactantii sunt de origine vegetala, 100% biodegradabili, fiind obtinuti din plante cultivate conform standardelor agriculturii biodinamice. Nu contin OMG, conservanti, coloranti, arome sau enzime sintetice, ingrediente pe baza de petrol sau alergeni, ingredientele parfumante limitandu-se la cateva uleiuri esentiale ecologice, naturale. Ingrediente: acid citric, alcool vegetal (etanol) surfactanti din zaharuri, apa incarcata.INCI: citric acid, alcohol, alkylglucoside C8-10, aqua. Recomandari: spreiati solutia pe suprafata de curatat si lasati-o sa actioneze un minut sau doua, in functie de grosimea stratului de calcar, apoi stergeti si clatiti cu apa curata. Atentie: acidul citric avand efect decalcifiant, solutia nu se aplica pe suprafete care contin oxid de calciu, spre exemplu marmura, piatra artificiala, beton, calcar, alabastru, mozaic, etc. A nu se lasa la indemana copiilor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie Curatat Baie-Obiecte Sanitare - Eco 0.5l Sonett

Solutie Curatat Baie-Obiecte Sanitare - Eco 0.5l Sonett

Solutie 100 biodegradabila ce indeparteaza eficient si rapid depunerile de calcar de pe fitinguri otel inoxidabil gresie peretii de dus sau locuri greu accesibile in bai si bucatarii Este foarte eficient cand trebuiesc indepartate in acelasi timp depuneri de calcar si grasime

Da Nu