Solutie Curatare Otet - Eco 1l Sodasan

4019886001007

Produs nou

Sodasan

22,00 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Solutie de curatare si dezodorizare cu otet BIO pentru suprafetele din bucatarie si baie care necesita o curatare intensiva, fara coloranti sau conservanti. Asigura o curatare igienica eliminand in acelasi timp si mirosurile neplacute din frigider.

 • Otetul poate elimina mirosurile neplacute fiind foarte potrivit pentru curatarea suprafetelor din bucatarie si baie.
 • Acizii elimina eficient depunerile de calcar si urmele de stropi de apa de pe gresie si accesorii metalice.
Surfactantii din zaharuri continuti, produsi din zahar, amidon si ulei de cocos, prezinta cele mai bune calitati in ceea ce priveste biodegradabilitatea, dupa sapun, si curata foarte bine si in apa grea.

Sodasan finanteaza replantarea padurilor, in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ), iar pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara carbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.

Ingrediente INCI: aqua, organic vinegar, alkylpolyglucoside, d-glucopyranose, citrate.

Valoare pH: 2,2-3,0.

Dozare: solutia se foloseste diluata (100 ml de solutie la 10 l de apa) sau, in cazul suprafetelor foarte murdare, direct pe o bucata de panza, iar la final se clateste bine. Daca este necesar se aplica din nou solutia.

Atentie: asemeni tuturor solutiilor de curatare acide, produsul nu este recomandat pentru curatarea suprafetelor calcaroase, asemeni marmurei, pentru aceste suprafete fiind recomandata solutia universala de curatat cu ulei esential de portocale (Detergent Multiutil Portocale).

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

5

(1 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (1)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Nota 
2018-06-23

Imi place cum curăță Soluția cu Otet de la Sodasan,dizolva piatra depusă la baie,chiuveta se curăță bine si usor.Eu am pus soluția intr-un recipient cu pulverizator,mi-sa părut mai usor de folosit așa!

   Comentariul tau

   Solutie Curatare Otet - Eco 1l Sodasan

   Solutie Curatare Otet - Eco 1l Sodasan

   Solutie de curatare si dezodorizare cu otet BIO pentru suprafetele din bucatarie si baie care necesita o curatare intensiva fara coloranti sau conservanti Asigura o curatare igienica eliminand in acelasi timp si mirosurile neplacute din frigider

   Da Nu