Solutie Clatit Rufe - Eco 1l Sonett

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

4007547306042

Produs nou

Sonett

24,50 lei

Ecologic

Descriere

Solutie Sonett pentru clatit rufe, suta la suta biodegradabila si fara parfum sau uleiuri esentiale.

 • Improspateaza culorile, netezeste fibrele si catifeleaza tesaturile;
 • Un aspect important pentru persoanele alergice: elimina reziduurile de detergent si neutralizeaza valoarea pH-ului tesaturilor datorita acidului citric natural.
 • Este potrivita pentru fose septice si sisteme de filtrare.
 • Produs vegan certificat ecologic.
Ingrediente/100g: acid citric de uz alimentar 15-30g, alcool vegetal (etanol) 5-15g, apa incarcata (diferenta pana la 100 g).Atentie: acidul citric are efect decalcifiant. Evitati contactul produsului cu suprafetele pe baza de calciu(marmura,beton,calcar).Dozaj-masini 4.5kg: se adauga 40ml (aproximativ 3 linguri) de solutie in compartimentul masinii de spalat rufe.Sonett este unul dintre pionierii detergentilor ecologici, promoveaza biotehnologiile si sustine renaturalizarea apelor folosite la spalarea rufelor si la curatenie. Produsele sale sunt complet biodegradabile, nu contin ingrediente apreciate ca periculoase pentru mediu si pentru sanatate sau care provoaca alergii (OMG sau nanoparticule, conservanti, arome sau coloranti sintetici, enzime, ingrediente pe baza de petrol, agenti de inalbire sau alergeni), au la baza doar surfactanti de origine vegetala foarte eficienti, obtinuti din plante provenind din culturi ecologice si biodinamice, iar uleiurile si uleiurile esentiale folosite provin toate din agricultura ecologica. Calitatea dinamica a detergentilor Sonett este asigurata de folosirea unor ingrediente (aditivii pentru detergentii balsamici: tamaie, aur, rasina de mir, frunze de dafin, ulei de masline si sare roz) ce sunt initial „ritmate” cu mixere Oloid*1, si de apa utilizata pentru produsele lichide. Aceasta este mai intai energizata in 12 vase de sticla cu forma de ou*2 , lasata fiind sa curga liber prin acestea intr-un lant de vartejuri naturale. *1 – Mixerul Oloid are elementul aflat in miscare de forma unui oloid, corp geometric dinamic (nu are pozitie de echilibru), a carui suprafata laterala inveleste doua cercuri egale pozitionate in plane perpendiculare unul pe celalalt, cu centrele plasate fiecare pe circumferinta celuilalt. Fixat pe doua brate dublu articulate, oloidul respectiv are o miscare pulsatorie regulata ce descrie o curba lemniscata (forma unui 8 culcat (infinit)) compusa dintr-o rotatie ce il pastreaza mereu tangent la un plan orizontal si o translatie in plan orizontal. Miscarea ovoidului ritmeaza astfel lichidele si le imprima un impuls lemniscatic revitalizant.*2 - Forma oului este o structura primordiala, vasul de gestatie al naturii, al carui generatoare urmareste linia spiralei bazata pe proportia de aur (numarul de aur). Structurata in intregime doar din curbe, forma oului este esenta feminitatii si genereaza rezonante cu armoniile receptivitatii si ale creativitatii. Rotirea apei in sensul de rotatie al pamantului (in jurul axei sale) adauga energiilor imprimate de vas un plus de creativitate, iar daca rotatia are loc in sens invers se disperseaza energiile negative. Produs in Germania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Solutie Clatit Rufe - Eco 1l Sonett

Solutie Clatit Rufe - Eco 1l Sonett

Solutie Sonett pentru clatit rufe suta la suta biodegradabila si fara parfum sau uleiuri esentiale Improspateaza culorile netezeste fibrele si catifeleaza tesaturile elimina reziduurile de detergent si neutralizeaza valoarea pH ului tesaturilor

Da Nu