Sapun Solid Pete - Eco 100g Sodasan

4019886000741

Produs nou

Sodasan

9,50 lei

In stoc

Ecologic

Descriere

Sapun solid cu sapun vegetal BIO biodegradabil si fiere de bovine. Indeparteaza eficient petele (iarba, sange, ulei, cacao, fructe, grasimi, etc.), putand fi folosit si pentru impulsionarea actiunii detergentilor de rufe in masinile de spalat.
 • Sapunul solid pentru pete nu conține enzime, OMG, coloranti sau conservanti si are un parfum natural dat de uleiurile esentiale pure pe care le contine.
 • Substanta activa continuta este un sapun rapid si complet biodegradabil, obtinut printr-un proces special de saponificare la temperatura scazuta.
 • Nu este un produs vegan.
Sodasan finanteaza replantarea padurilor in colaborare cu Prima-Klima, astfel incat compania lucreaza, fapt demonstrabil, in sistem „carbon neutru” (emisiile de CO2 datorate companiei sunt absorbite de arborii plantati prin finantare proprie ). Pentru asigurarea necesarului de energie Sodasan are ca partener Greenpeace-Energy (cel mai mare furnizor national independent de energie electrica din Germania, ce urmareste asigurarea energiei doar din resurse ecologice, fara cărbune si energie nucleara), astfel incat produsele Sodasan sunt obtinute fara utilizarea energiei nucleare.Ingrediente: 30% sapun vegetal* (surfactant anionic), 5% apă, fiere de bovina, clorofila, glicerina, clorura de sodiu, acid citric.Contine surfactanti de origine naturala si fiere de bovine, un agent traditional pentru indepartarea petelor, a carui actiune se bazeaza pe puterea de emulsionare a sarurilor continute in acidul biliar (in principal glicocolatul si taurocolatul obtinute din acidul glicocolic si respectiv acidul taurocolic).INCI: sodium soap*, aqua, fel tauri powder, CI 75810, glicerine*, sodium chloride, citric acid. * din culturi ecologice controlate.Valoare pH: 10-10,5.Dozare: aplicati sapunul pe suprafetele patate si lasati-l sa actioneze, dupa care clatiti sau puneti materialul/rufa in masina de spalat. In cazul petelor rezistente repetati procesul.Recomandari: cu o manipulare atenta si folosit cu apa rece, produsul poate fi utilizat si pentru tesaturi delicate.

Va rugam sa urmati instructiunile pentru ingrijirea tesaturilor si sa verificati rezistenta culorii materialelor inainte de folosirea acestui sapun.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Comentarii Toate comentariile

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Sapun Solid Pete - Eco 100g Sodasan

Sapun Solid Pete - Eco 100g Sodasan

Sapun solid cu sapun vegetal BIO biodegradabil si fiere de bovine Indeparteaza eficient petele iarba sange ulei cacao fructe grasimi etc putand fi folosit si pentru impulsionarea actiunii detergentilor de rufe in masinile de spalat

Da Nu