Detergent pentru Geamuri Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

In stoc - Livrare 1-3 zile lucratoare

5708048043298

Produs nou

Eco Clean Nordic
Obtine o reducere. Detalii

22,50 lei

EcologicVegan

Descriere

Detergent pentru Geamuri ecologic pe baza de zahar cu apa florala de melisa (roinita) si ulei esential de grapefruit, un produs vegan 100% natural, biodegradabil. Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curatarii suprafetelor de sticla (geam, oglinzi, vitrine etc.). Curata eficient fara sa lase urme. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator. Mod de utilizare: se roteste atomizorul in pozitia "ON", se pulverizeaza direct pe suprafata de curatat si se sterge cu o carpa curata. La murdarii persistente se lasa sa actioneze 5 minute inainte de a sterge suprafata. Nu necesita clatire.

Ingrediente - Detergent pentru Geamuri Grapefruit:

5-15% etanol, <5% surfactanti anionici, <5% surfactanti non-ionici (derivati din zahar), parfum (ulei esential de grapefruit), apa, propilen glicol, betaina, apa florala de melisa (roinita)*, alcool*, alcool, hidroxid de sodiu. *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. 100% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Produs in Danemarca.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse asemanatoare

Sumar

0

(0 Comentarii)

Sorteaza dupa calificative

 • 5
  (0)
 • 4
  (0)
 • 3
  (0)
 • 2
  (0)
 • 1
  (0)

Scrie un comentariu

Comentariul tau

Detergent pentru Geamuri Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

Detergent pentru Geamuri Grapefruit Bio 750ml Eco Clean Nordic

Detergent pentru Geamuri ecologic pe baza de zahar cu apa florala de melisa si ulei esential de grapefruit, un produs vegan 100% natural, biodegradabil. Ambalat in sticla cu atomizor, este destinat curatarii suprafetelor de sticla (geam, oglinzi, vitrine etc.). Curata eficient fara sa lase urme. Formula concentrata cu ingrediente naturale, nu irita pielea si nu afecteaza mediul inconjurator.

Da Nu